Porschével menekül a gyilkossággal vádolt milliomos

Címkék: milliomos, Griffin, Legg, bűnügy

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Napok óta vadásznak a rendőrök Ian Griffin üzletemberre, miután az egyik legdrágább Párizsi hotelben megtalálták barátnője holttestét. A férfi egy szürke Porsche 911-gyel menekül, mióta kilépett a sztárok által is látogatott luxusszálloda, a Hotel Bristol kapuján. A férfi a francia Riviéra felé vette az irányt.

Kinga Legg ruhátlan holttestére a véres fürdőkádban találtak rá a takarítók. A helyiségben igen nagy volt a rendetlenség, a nő testen zúzódások nyomai látszottak. A rendőrség illetékese az eset után néhány nappal nyilatkozott, elmondta, hogy nem találják a milliomost, aki egy "kérem ne zavarjanak" táblát akasztott a kilincsre, mielőtt elhagyta volna a szállodát.

dailymail.co.uk
A férfiről egyelőre nem áll rendelkezésre jó minőségű fotó


Ezután a főbejárathoz hozatta sportkocsiját, és elhajtott, a személyzet szerint nyugodt volt, nem adta jelét, hogy bármi szokatlan történt volna. Szeretője teste napokig volt a kádban, mielőtt a takarító - megelégelve, hogy nem tudja, van-e egyáltalán valaki a szobában - bement a munkáját végezni.

Miután rátalált a testre, a szálloda alkalmazottja azonnal elhagyta a szobát, és főnökéhez sietett, aki jelentette a rendőrségnek az esetet. A nyomozók rögtön az üzletembert keresték, akinek gyanújuk szerint anyagi természetű problémái vannak. A nyilvánosságra került vélemények szerint rosszul mentek az üzletei, ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a párnál jelentős mennyiségű készpénz volt.

A halottkém szerint egy tárgytól származó több ütés okozta a nő halálát. Nem fegyverre gyanakszanak, valószínűbbnek tűnik, hogy egy berendezési tárgyat, például egy bútort használt a tettes.

Kinga Legg mintegy három éve volt a milliomos barátnője, egyedül szállt meg, Ian Griffin csak néhány nappal később követte Párizsba. A szobaszolgálat szerint meglehetősen sok alkoholt fogyasztottak, több üveg pezsgőt is megittak egyetlen nap alatt.

Néhány médium szerint szerelmi bűntény történt, miután a nő véget akart vetni a kapcsolatnak. Ugyanakkor hangos zajt, vagy sikítást senki nem hallott.

A gyanú szerint az üzletember a francia Riviéra felé indult, ugyanis a hölgy birtokában volt egy ott horgonyzó jacht. Bár annak is nagy a valószínűsége, hogy a médiában megjelent hírek miatt megváltoztatta úticélját.

A 36 éves Kinga Legg egyébként lengyel származású, egy ideje az angliai Cheshire-ben él, egy nagy lengyel exportcég vezetőjeként ő is meglehetős jólétnek örvendett. A férfit után folyik a vadászat, a reptereken és a határokon folyamatos az ellenőrzés.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5