Falujára hagyta vagyonát az egykori kémnő

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Összesen 130 millió forintnak megfelelő összeget hagyott arra a walesi falura egy tehetős özvegy, ahol élete utolsó 30 évét töltötte. A titkosszolgálati kiképzést is kapott asszony egyetlen élő rokona mindössze 3 milliót örökölt.

Margaret Allan és férje nyugdíjas éveiket a Solva nevű apró faluban töltötték. A tehetős asszony annyira megszerette a helyieket, hogy 90 éves korában bekövetkezett halála előtt új végrendelet készített. Ebben a falu minden egyes 60 év feletti lakójáról megemlékezik.

www.dailymail.co.uk
A festői falura hagyta a vagyonát


A matróna összesen 400 ezer fontot (130 millió forintot) hagyott a falura. Ebből 40 ezer fontot (13 millió forintot) legközelebbi barátai között osztott el, 150 ezer fontot (49 millió forintot) pedig a település idős lakóinak adott. 120 hatvan évesnél idősebb lakos 500 font (163 ezer forint) értékű ajándékot kapott.

A néhai tehetős asszony, aki a második világháború alatt titkosügynöki kiképzést is kapott, vagyonából további összegeket hagyott a helyi egyházközösségre, a falu futballcsapatára, a helyi kórházra és állatmenhelyekre.

Az idős hölgy úgy rendelkezett, hogy egyetlen élő rokona, féltestvére Norvégiában élő unokája 10 ezer fontot (3,2 millió forintot) örököljön.

Nem maradt le az örökösök listájáról Brutus nevű macskája sem: "Bárki, aki elvállalja a macskám gondozását, 3000 fontot (976 ezer forintot) kap" - áll az özvegy végrendeletében. A pozíciót végül egy 56 éves mérnök töltötte be.

Margaret Allan és férje Londonból költöztek a Wales nyugati részén levő tengerparti faluba 30 évvel ezelőtt. A festői településbe rendszeres vakációik idején szerettek bele. Amikor Mrs. Allan férje 1990-ben elhunyt el, a falu közössége mindenben támogatta.

A helyi lakosok elmondása szerint a házaspár igen gyorsan beilleszkedett a falu közösségébe. Gyakran fordultak meg a Ship Inn nevű vendéglátóhelyen.

Mivel nem voltak gyerekeik, az egész falut a családjuknak tekintették, Mrs. Allan még akkor is a szívén viselte a település ügyes-bajos dolgait, amikor betegsége miatt nem hagyhatta el a házát.

Az özvegy egyik barátnője azt is elárulta, hogy Margaret Allen ejtőernyős kiképzést is kapott a második világháborúban.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5