3 milliárdos tagságit kérnek egy elit klubban

Címkék: luxus, milliárdos, klub, Hongkong, lóverseny, golf

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

3 milliárd forint az éves tagsági díj a világ legdrágább elitklubjának számító Richman’s IMC-ben. A világon összesen százan csatlakozhatnak a kiválasztottak társaságához.

A legtehetősebbek előszeretettel csatlakoznak különféle privát klubokhoz, amelyek zsíros tagsági díj fejében számos kedvezményt biztosítanak a milliomosoknak. Világszerte számos ilyen szervezet küzd a leggazdagabbak kegyeiért, jelenleg azonban a Richman’s IMC (International Millionaire’s Club, vagyis Nemzetközi Milliomosklub) számít a legdrágábbnak.


Nem lehet akárki a klub tagja


A hongkongi székhelyű klub éves szinten 15,2 millió dollárt, azaz 3 milliárd forintot kér a tagoktól, és ezért az összegért cserébe számos olyan szolgáltatást és szórakozási lehetőséget kínál, amelyeket a csatlakozó milliárdosok valószínűleg egyébként is ki tudnának fizetni.

A kiválasztottak, akiknek számát 100-ban maximalizálták, használhatják a szervezet menedzsmentjének tulajdonában levő luxusingatlanokat és megajachtokat, zsoké- és countryklubokat, síresortokat, golfpályákat, és VIP bánásmódban részesülnek a klub hálózatához tartozó éttermekben és luxushotelekben.

A belépők jogosultak lesznek arra is, hogy saját versenylovuk legyen a kínai Royal Nanjing Zsokéklubban, ahol milliókat osztanak szét nyereményként. 24 órás nemzetközi egészségügyi szolgálat, utazási szolgáltatások, testőrök és igény szerint elit escortok is a tagok rendelkezésére állnak.

A menedzsment arra számít, hogy királyi családok tagjai, magas beosztású állami vezetők és a világ leggazdagabb üzletemberei fognak csatlakozni a kezdeményezéshez.

Ha valaki esetleg megunja a fényűzést és a kitüntetést, van lehetőség a tagság továbbértékesítésére is, természetesen ezzel némi nyereséget is zsebre tehetünk.

Jóval olcsóbban kínál tagságot a Résidence Supérieur luxus utazási iroda, itt már évi 53 millió forintnak megfelelő összegért Black Card tulajdonosok lehetünk, és ezért használhatjuk a társaság magánrepülőgépeit, jachtjait és luxusingatlanjait.

A Black Cardot mindössze 50-en vásárolhatják meg az egész világon. Az elit klub tagjainak mindössze annyi teendője van, hogy hat órával a tervezett utazás vagy rendezvény előtt jelezniük kell szándékukat a magát "extrém luxus" kategóriába soroló iroda felé.A kártyabirtokosok így szabadon, előzetes tervezés nélkül utazhatnak, "mint a milliárdosok", viszont nem kell viselniük egy magánrepülőgép fenntartásának költségeit. A fedélzeten fodrász és masszőr veszi kezelésbe őket, a csúcsminőségű ételekről pedig egy privát séf gondoskodik.

Ha valaki esetleg kedvet kap egy saját gép vásárlására, a cég szolgáltatásai közé tartozik a használt magánrepülőgépek közvetítése is. A Black Card automatikus meghívást jelent a legfelkapottabb divatshow-kra, gálákra és gasztronómiai eseményekre.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5