Költekezésre bíztatja a milliomosokat az újság

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az Elite Traveler főszerkesztője szerint a nagy vállalatok tulajdonosainak joguk van a pénzszóráshoz, mivel a vádakkal ellentétben semmi közük a krízishez. Éppen ezért Doug Gollan költekezésre szólítja fel a tehetős embereket, hogy ezzel is lendítsenek a gazdasági helyzeten.

Pénzköltésre buzdítja olvasóit, vagyis a milliomosokat a luxus élettel foglalkozó Elite Traveler főszerkesztője, Doug Gollan. A főleg magánrepülőgép-tulajdonosok között terjesztett életmódmagazin vezetője szerint a média igazságtalanul vádolja a nagy cégek tulajdonosait azzal, hogy ők tehetnek a gazdasági krízisről.

Doug Gollan sürgette az olvasóit: felejtsék el, hogy mindenért ők a vétkesek, hagyják abba a bűnbánó szerep betöltését, és inkább folytassák a nagy méretű költekezést, hiszen ezzel is elősegítik a gazdaság fellendülését.


Gollan arra biztatja a gazdagokat, hogy használják a pénzüket


"Elképesztő, ahogyan a média megpróbálja bemocskolni a tehetős embereket, hiszen semmi közük a válság előidézéséhez" - írja a főszerkesztő. Doug Gollan úgy véli: a válság sokkal inkább azoknak köszönhető, akik csupán álmodoztak a csodás vagyonokról, és a látszat érdekében hatalmas kölcsönöket vettek fel, hogy drága autókat vezethessenek és a legdrágább üdülőhelyeken pihenhessék ki fáradalmaikat.   

Valószínűleg nem kell sokat biztatni a pénzköltésre Simon Cowell, többek között az American Idolból ismert médiasztárt, aki saját szolárium szalont és egy húsz fős mozit is kért a 22 millió dolláros (4,4 milliárd forintos) luxusingatlanjába, hogy megfeleljen álmai otthonának.

Simonnak van miből építkeznie, hiszen korábban már kiderült: az American Idol egyetlen évadjáért kapott gázsija kollégái bérének többszöröse, 36 millió dollár (8 milliárd forint).

A kritizálástól és egyenes beszédtől nem tartó, anyagilag igencsak elismert műsorvezetőről kollégái emiatt úgy gondolják, hogy túlfizetik.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5