Kevés tag léphet be a milliomosok Facebookjába

Címkék: milliomos, gazdag, közösség, The-sphere.com

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A The-sphere.com egy kizárólag VIP vendégek számára fenntartott, zárt körű közösségi oldal. Aki bebocsátást szeretne, be kell bizonyítani, hogy méltó rá. Az oldal ötletének atyja, David Manoukian cáfolja, hogy az új közösségi site a gazdagok Facebook-ja lenne. Szerinte nem a bankszámlán lévő összeg számít, hanem az életstílus.

Ahhoz, hogy bekerüljön valaki a The-sphere.com köreibe, érdemes gyakran látogatnia a grand hoteleket, az éttermeket és a VIP részlegeket. A belépéshez szükséges adatlap kitöltésekor nem kötelező az éves jövedelem megadása, bár ezt az ismerkedéshez és az üzleti kapcsolatok kialakításához erősen ajánlják.


A belépés nem egyszerű


A közösségi oldal ez év elején indult, és mindössze 400 felhasnáló található rajta abból a hatezerből, akik eddig jelentkeztek. Jelenleg ugyan még kevés a felhasználó, de már néhány iparmágnás és pénzügyi guru csatlakozott. Kevés ember engedheti meg magának a háromezer eurós (840 ezer forintos) éves díjat, írja a Le Monde.

Ezért az összegért az elit klub tagjai egyedülálló szolgáltatásokat kapnak, például földrajzi helymeghatározást a könnyebb ismerkedés érdekében.

Az oldal ötletének kitalálója, David Manoukian cáfolja, hogy az új közösségi site a gazdagok Facebook-ja lenne. Szerinte nem az a fontos, kinek mekkora a bankszámlája, hanem hogy olyan életstílust képvisel-e, mint amit az oldal üzemeltetői elvárnak a tagoktól.

Vagyis a The-sphere közösségi oldal egy szocializálódási közeg a hasonló életmódot folytató gazdagok számára. A tagok új kapcsolatépítést, új üzleti és persze érzelmi kapcsolatokat remélhetnek a site-on, persze szigorúan egymás között.

forrás: ICT Press

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5