Csak tízszeres áron hajlandó szerepelni egy konzoljátékban az exmodell

Címkék: sztár, milliomos, Heather Mills, modell, Capcom

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Heather Millsről akarták megmintázni az egyik szereplőt a Capcom legújabb konzoljátékában. A tervből azonban semmi sem lett, az egykori modell ugyanis a producerek által felajánlott összeg tízszeresére tartott igényt, és ragaszkodott ahhoz, hogy ő legyen a játék központi karaktere.

A Capcom Bionic Commando nevű konzoljáték producerei azért ajánlottak fel Heather Millsnek egy bizonyos összeget, mert némi hasonlóság fedezhető fel az új játék egyik karaktere és Paul McCartney exfelesége között.


Nem akart csak az egyik karakter lenni

A virtuális szereplőnek műkarja van, Heather Mills pedig egy baleset óta lábprotézissel él. A játék producerei arra gondoltak, hogy Mills is felfedezi a hasonlóságot, és ezzel a gesztussal elnyerik a jóindulatát.

Az egykori modellnek semmi kifogása nem volt az ellen, a vele összefüggésbe hozható figura is szerepeljen a játékban, viszont a felajánlott összeg mennyiségével egyáltalán nem volt megelégedve. A pénz tízszeresére tartott volna igényt, ami fontban számolva is hatjegyű összeg.

Ezenkívül Mills kijelentette, hogy csak akkor hajlandó "részt venni" a játékban, ha nem csak a számos szereplő egyike lehet, hanem az egész konzoljátékot az ő karakterére építik.

"Ragaszkodott hozzá, hogy nem hajlandó közreműködni, ha nem kerül a középpontba" - mondta egy forrás a The Sun  brit lapnak.

A Capcom ezek után úgy döntött, hogy eltekint az exmodell karakterének felhasználástól, Mills igényei ugyanis jócskán meghaladták a projekt költségvetését, ráadásul a játék producereinek eszük ágában sem volt a játékot Millsre építeni.

Nem ez az első felkérés, amellyel  a milliomosnőt megkeresték.  Az Egyesült Királyság legnagyobb szexbolthálózata, a Private Shops korábban 100 ezer fontot (31 millió forintot) ajánlott neki, hogy legújabb kampányának reklámarca legyen.

A Private Shops nevű szexbolthálózat vezetői azt remélték, hogy a 40 éves exmodell örömmel vállalja majd a legújabb kampányukban való szereplést, mivel a lapok szerint igencsak széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a szexiparral kapcsolatban: fiatalkorában arab sejkek szórakoztatásával egészítette ki keresetét, és pornófilmekben is szerepelt.

A szexmentes munkát az állítólagos egykori luxusprostituált azonban nem fogadta el azzal az indokkal, hogy nem akar apró fehérneműben pózolva különféle szexkellékeket reklámozni.

Heather Mills döntését befolyásolhatta az is, hogy az ex call girl egyáltalán nem küzd anyagi problémákkal, és kifejezetten nagy lábon él.  Paul McCartney-tól 24,3 millió fontot (7,7 milliárd forintot) sikerült szereznie a botrányos válási procedúra végén.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5