15 év után találták meg a gazdag feltaláló gyilkosait

Címkék: milliomos, halál, per, Egyesült Államok, McLaughlin

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A napokban tartóztatták le azt a párt, akik a vádak szerint 15 évvel ezelőtt meggyilkolták William Francis McLaughlint. A gyógyszeripari találmányából meggazdagodott feltalálót az otthonában lőtték le.

William Francis McLaughlint 1994. december 15-én lőtték le Newport Beach-i otthonában.  A gyilkosság a sokáig megoldatlan rejtélyek közé tartozott, nemcsak az áldozat vagyona, hanem gyönyörű fiatal barátnője miatt is.

www.ocregister.com
Nanette Johnstont vádolják a milliomos meggyilkolásával


A rendőrség a napokban őrizetbe vett egy Nanette Johnston nevű nőt, aki a kilencvenes években együtt élt a nála 25 évvel idősebb milliomossal.

A dúsgazdag feltaláló egykori barátnőjén kívül letartóztatták Eric Naposkit, az NFL (Nemzeti Futball Liga) egykori sorhátvédjét is, akit szintén gyengéd szálak fűztek Nanette Johnstonhoz abban az időben.

A nyomozók szerint a nő szeretője adta le a hat lövést a milliomosra. A párost nemcsak McLaughlin meggyilkolásával gyanúsítják, hanem a vád szerint több százezer dollár értékű összeget emeltek le az áldozat bankszámlájáról.
 
A milliomos egykori barátnője beismerte az okirathamisítást és azt, hogy komoly összegeket lopott el a milliomostól. A nőnek közel 500 ezer dollárt (100 millió forintot) kell visszafizetnie a milliomos gyerekeinek.

A párt 1995-ben, a gyilkosságot követően többször kihallgatták, és egy ideig ők voltak az első számú vádlottak. Naposki a gyilkosság idején egy night klub biztonsági őreként dolgozott, és szerelemféltés miatt került a lehetséges elkövetők listájára.  

Bizonyítékok hiányában azonban akkor nem tartóztatták le őket, mert a rendőrség nem találta meg azt a 9 milliméteres lőfegyvert, amiből a lövéseket leadták. A pár tagadta, hogy bármi közük lett volna a vérontáshoz.
 
A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy milyen új terhelő bizonyítékokat találtak.

McLaughlin a nyolcvanas években találta fel a Plasme Cell-C nevű eszközt, amelynek segítségével a vérplazmát ki lehet vonni a vérből.

Vagyonát a szabadalmi jogok és cége, a Hemascience Laboratories eladásából szerezte. A pénzt ingatlanba és kutatásba fektette, több oktatási intézményt támogatott. Éves jövedelmét 1,2 millió dollárra (240 millió forintra) becsülték.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5