Kitálalt luxuséletéről a milliomos 62 évvel fiatalabb felesége

Címkék: luxus, milliomos, Dolce&Gabbana, Chanel, válás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Felfedte egykori luxuséletének részleteit egy 84 éves milliomos, Joe Hardy fiatal exfelesége. Kristen Georgi, aki összesen négy hónapig volt az üzletember felesége, állítása szerint nem távozott sok pénzzel a házasságból.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Joe Hardy és Kristen Georgi házassága összesen 107 napot ért meg. Az egykor manikűrösként és modellként dolgozó nő a harmadik volt a milliomos feleségeinek sorában.


Kristen Georgi most egy egyszerű házban él


A fiatal Georgi most egy egyszerű házban él Mount Pleasantban. Bár mesés összegeket állítólag nem, számos exkluzív holmit megtartott magának a mindössze 4 hónapig tartó házasság után. Christian Dior, Dolce&Gabbana és Chanel ruháit, táskáit és cipőit, több száz és ezer dolláros, soha nem használt luxuskreációit büszkén mutatta be a WTAE Channel 4 televízió műsorában.

A tévéműsorban bemutatott ajándékok azonban csak néhány azok közül, amelyeket a milliomos exfelesége kapott a nagyvonalú aggastyántól.

Kristen Georgi a milliomos szállodájában dolgozott, amikor 2007 márciusában megismerkedtek. Kapcsolatuk barátságnak indult, és a milliomos még az eljegyzés előtt egy 18 millió forint értékű Porschéval ajándékozta meg a nála 62 évvel fiatalabb választottját. A férfit az sem zavarta, hogy menyasszonyának volt már egy akkor két éves fia.

"Csodálatos volt, hogy felkelés után azonnal a magánrepülőre ültem, és két órán belül a floridai házunkban voltam" - mesélte az elvált nő a tévéműsorban.

A milliomos azt mondta neki, hogy a házassággal nincs vesztenivalója, bármit megkaphat a világon. Az idős férj nem is okozott csalódást: világkörüli útra vitte az ifjú arát, jártak Londonban, Madridban, Párizsban és Budapesten is.

Kristen Georgi azt állítja, hogy nem távozott hatalmas összegekkel a házasságból, de azért kapott "némi pénzt".

"Bárki, aki véleményt mond rólam, azonnal meggondolná magát, ha elolvasná a házassági szerződést" - mondta. A szerződés egyébként hamarosan nyilvánosságra kerül, ugyanis az egykori milliomosfeleség könyvet ír alig négy hónapig tartó villámházasságáról.

Az idős férfi nem bánkódott sokáig a tönkrement frigy miatt. A válás bejelentése után nem sokkal már egy, exnejénél is fiatalabb, 22 éves barátnővel vigasztalódott.
 
A jótékonysági akcióiról is híres, ismét egyedülálló aggastyán továbbra is jó parti. Cége, az építőipari anyagokat forgalmazó 84 Lumber 500 képviselettel rendelkezik az Egyesült Államokban. 


 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5