80 milliót fizetnek a testőrlovak vendégszerepléséért az arab sejkek

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Vendégszereplésre hívták Adu Dhabiban élő sejkek a Királyi Lovastestőrség harminc tagját. Az utazás és a kint tartózkodás minden költségét a házigazdák finanszírozzák, és nemcsak a katonák, hanem a lovak is luxuskörülmények között fognak utazni és lakni.

Az arab milliárdosok a Daily Mail információi szerint mintegy 250 ezer fontot (79 millió forintot) ajánlottak fel a Household Cavalry (Királyi Lovastestőrség) harminc tagjának, hogy Az Egyesült Arab Emírségekbe repüljenek és lovasshow-val szórakoztassák a dúsgazdag sejkeket.

dailymail.co.uk
Lovasbemutatót tartanak a sejknek


A meghívást a brit Királyi Lovastestőrség egyik nyilvános formációja, a Musical Ride kapta szeptemberben a nemzetközi Vadász- és Lovaskiállításon.

A Musical Ride produkció résztvevői első osztályon fognak utazni, és az ország legjobb szállodáiban laknak a turné ideje alatt. A lovak még ennél is fényűzőbb bánásmódban részesülnek majd: az Abu Dhabi kulturális örökségének megőrzéséért felelős hatóság egy Boeing 747-es repülőgépet küld a szállításukra, az arab országban pedig légkondicionált istállóba kerülnek.

A lovak már az előadás előtt egy héttel az arab országba repülnek, hogy akklimatizálódjanak a 36 fokos hőségben. Minden egyes lóra külön gondozó jut majd.

A sejkek ígéretet tettek arra, hogy jelentős összeget ajánlanak fel a Királyi Lovasterstőrség Múzeumának, és hogy fedezik a katonák és a lovak összes költségét. A csapatban olyan katonák is lesznek, akik Irakban és Afganisztánban teljesítettek katonai szolgálatot.

A Musical Ride a lovastestőrség keretein belül 1882 óta szórakoztatja lovasbemutatókkal az alattvalókat.

A csapat minden állami ünnepségen részt vesz, és számos lovasbemutatót tart országszerte. Eddig azonban még soha nem utaztak Európán kívüli országba.

A meghívók között van Mansour sejk is, Abu Dhabi vezetőjének fivére. Családja olajkitermelésből származó vagyona a becslések szerint 555 milliárd fontra tehető. A sejk tavaly 210 millió fontért (66 milliárd forintért) vásárolta meg a Manchester City futballklubot.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5