Árcsökkentési rekord született

Címkék: rekord, luxusingatlan, válság, milliomos, London

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Árcsökkentési rekord született a londoni luxusingatlan-piacon. Egy üzletember az eredeti ár kevesebb mint feléért, 18 millió fontért jutott hozzá egy előkelő, 40 millió fontért árult knightsbridge-i házhoz.


Nem kellett az oroszoknak
A házat eredetileg 40 millió fontért (12,5 milliárd forintért) kínálta a tulajdonosa, de végül a luxusingatlan összesen 22 millió fonttal, azaz csaknem 7 milliárd forinttal alacsonyabb áron kelt el. Ez az árengedmény a legnagyobb, amiről a londoni ingatlanközvetítők valaha is értesültek.

A szerencsés vevő egy Raffaelle Mincione nevű bankár, aki korábban Heather Mills vőlegényeként vonult be a köztudatba.

A Knightsbridge városrészben található ház tulajdonosa egy orosz milliomos vevőt képzelt el annak idején, és gyakran jelentette meg magazinokban a patinás, nemrég felújított ingatlanról készült fotókat, hogy így keltse fel a potenciális kelet-európai vevők figyelmét.

A házat azonban a tulajdonos soha nem hirdette meg, ugyanis azt gondolta, hogy a diszkrécióhoz ragaszkodó orosz oligarchák így nem fognak kiemelt árat fizetni a házért. Eleinte a 33 millió fontos (10,3 milliárd forintos) ajánlatokat sem fogadta el, a gazdasági válság azonban felülírta az elképzeléseit.

Valószínűleg arra nem számított, hogy az orosz oligarchák mostanában nincsenek igazán jó anyagi helyzetben, és igen kevesen vásárolnak közülük angliai ingatlanokat.


Egy ingatlanszakértő szerint nemcsak a recesszió volt az oka annak, hogy a tulajdonos nem tudott jó áron túladni a házon. Véleménye szerint a belső terek túlságosan "sterilek", és emiatt a ház belülről inkább egy üzletre hasonlít, mint egy elegáns otthonra.

A vevő, Raffaelle Mincione egy japán bank alkalmazásában állt, amikor Heather Mills-szel való viszonya miatt az újságok címlapjára került. Az egykori modell később Sir Paul McCartney-hoz ment feleségül, majd botrányok között elváltak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5