Meglógott a 300 ezres éttermi számla kifizetése elől a sportoló

Címkék: Dennis Rodman, étterem, számla, csaló

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Dennis Rodmanről az utóbbi időben a szokásosnál is több botrányos hírt hallunk. A 2000 óta nem kosarazó volt NBA-játékos továbbra is feltűnő viselkedésével szórakoztatja magát, legutóbb egy 300 ezer forintos éttermi számlával akart meglógni. 1000 dollárt végül sikerült elcsalnia, de a rendőrség érkezése után barátai kénytelenek voltak kifizetni a második számlát.

Valószínűleg nem a válság miatt akart meglépni Dennis Rodman az összesen 2500 dolláros (félmillió forintos) éttermi számlák kifizetése elől, csak heccből gondolhatta azt, hogy neki nem kell pénzt adni az étel- és italfogyasztásért. Tíz barátjával együtt a miami Gansevoort South exkluzív éttermében mulatozott, de az 1000 dolláros fogyasztás kifizetése helyett a társaság inkább gyorsan elhagyta a helyiséget.


Dennis Rodman, a Féreg


Később a hotel egy másik éttermébe, a Philippe-be is betértek, ahol 1500 dollárnyi (300 ezer forintnyi) ételt és italt fogyasztottak el. Rodman és a többi társa ezt követően egyenként kezdett kisomfordálni a helyiségből, fizetés nélkül.

"Dennis kilopakodott, vagy inkább kibotorkált a teremből. Ezután a barátai is az ajtó felé vették az irányt" - célzott egy szemtanú a Féreg becenéven is ismert volt profi kosárlabdázó alkoholos befolyásoltságára. Az étterem vezetője a Rodman három ottmaradt barátjának nyújtotta be a számlát, amit csak a rendőrség megérkezése után egyenlítettek ki végül.

Néhány hete Rodmant a hollywoodi London Hotelből vezették ki, mivel tapogatta a női vendégeket, ijesztgette a gyerekeket, és trágár kifejezéseket kiabált. Donald Trump valóságshow-jából, a Celebrity Apprentice-ből is kirúgták viselkedése miatt.

Madonnától egy korábbi interjúban megtudtuk, hogy a "Féreg" becenevet viselő sztár férfiasságát csak az éttermekben szereti fitogtatni, a hálószobában nemcsak alkoholproblémái miatt nem tud megfelelően teljesíteni. Dennis Rodman az elvonókúrák ellenére sem tud megszabadulni függőségétől, és az utóbbi időben egyre több botrányos történet főszereplője.

Dannis Rodman a kilencvenes évek egyik legjobb védekezőjátékosa volt, az NBA sorozatosan legtöbb lepattanót megszerző játékosa. Kilenc éve fejezte be pályafutását.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5