Vaddisznók a palotában

Címkék: haj, luxus, arisztokrata, wellness

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A brit uralkodói családok a 18. század végétől kezdve ugyanattól a cégtől rendelik meg a hajkeféiket. A Kent Brushes termékei vaddisznósörtéből készülnek, amely serkenti a haj növekedését, és megelőzi a hajvégek töredezését.

A Kent Brushes manufaktúrát, amely egyike Nagy-Britannia legrégebbi és legpatinásabb cégeinek, William Kent alapította 1777-ben, III. György király uralkodása idején. A cég, amely ma a G. B. Kent & Sons Ltd. nevet viseli, hajkefék, fésűk, fogkefék, borotvapamacsok készítésével foglalkozik.


A Kent hajkefe vaddisznósörtéből készül


A Kent igen előkelő helyet foglal el a hajápolás történelmében: töretlen sorban kilenc uralkodógeneráció adományozta a cégnek a Királyi Címert. Ezzel a jelképpel ismerik el a manufaktúra által képviselt legkiválóbb minőséget, és egyben kiválasztják őket arra, hogy ellássák a királyi udvart termékeikkel. Az elvárt minőséget a királyi udvar ötévente ellenőrzi.

Természetes sörte

A Kent hajkefékhez csak a legjobb minőségű, természetes vaddisznósörtét használják. Ez a sörte rendelkezik egyfajta természet adta merevséggel, ugyanakkor mégis rugalmasnak bizonyul, amikor keresztülhúzzuk a hajon.

A legjobb minőségűek - és persze a legdrágábbak - a vaddisznó testfelületéhez közeli sörték. A hajkefe készítői ezeket kifőzik és teljesen fertőtlenítik, mielőtt felhasználják.

Ha mikroszkóp alatt megvizsgálunk egy vaddisznósörtét, akkor azt látjuk, hogy a felülete a halpikkelyekhez hasonló. Összegyűjti a koszt, a szennyeződéseket és a felesleges zsírt, így az ebből készült hajkefe tisztán tarja a hajat.


Stimulálja a fejbőrt és az ott található vörösvérsejteket, ezzel természetes úton serkenti a hajnövekedést. A sörtével való fésülködés serkenti a fejbőrben keletkező természetes olajok (faggyú) kibocsátását is, és ezeket egyenletesen eloszlatja a hajon. Ezáltal a haj élettelivé és ragyogóvá válik, és így a hajvégek töredezését is megelőzhetjük. A vaddisznósörte nem árt az emberi hajnak, mert ugyanolyan felépítésű fehérjéből van.

A Kent hajkeféket Magyarországon a NEROLI luxusparfüméria forgalmazza.

Ezenkívül andezitkristályos hajkefék, kézzel készített fésűk, borzszőr borotvapamacsok, sminkecsetek és természetes sörte fogkefék is kaphatók. A prémium kategóriás, vaddisznósörtéből készült modellek ára 9700 forint.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5