7 méteres otthoni síszimulátor

Címkék: , edzés, szimulátor, SkyTec, Olymp

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A SkyTec Interactive új síszimulátort dobott piacra Olymp néven. A hét méteres platform a legelszántabb sízőknek és snowboardosoknak készült, a legélesebb kanyarokat is bevehetjük vele, ha erős képzelőerővel rendelkezünk.

A síszimulátorok nem kifejezetten a sportolóknak készültek. Persze nem árt, ha a egy profi síző is formában tudja tartani magát, és a csípőmozgásokat a valódi pályához hasonló formában gyakorolhatja.

A szimulátor azonban elsősorban a kezdőknek hasznos. Elsajátíthatják a megfelelő bedőlést, kanyarodási ívet anélkül, hogy a sípályán menne tele a szájuk hóval.

ski-trainer.ru
A szimulátor felkészít a síszezonra


A száguldás örömét azonban nem képes visszaadni a SkyTec Interactive Olymp névre keresztelt szerkezete sem, hiszen csupán egy hét méteres platformból, egy speciális csizmából, fejlett elektronikából és egy-egy védőhálóból áll a két oldalon, ha a kezdő "versenyző" elszámolná magát, legyen mibe kapaszkodni.

Aki kipróbálja a szerkezetet, választhat sokféle terep közül, kérhet útjába kerülő emelkedőket, de választhat egyenletesen lejtő terepet is.

Az érzékelők a testsúly elhelyezését, az izmok mozgását úgy képzik le, mintha valódi terepen mozognánk, és ennek megfelelően hatnak vissza a testre.

Erről a hatásról pedig a 7,5 kilowattos motor gondoskodik, ez feltehetően elég a legsúlyosabb játékosoknak is, akik elvileg 45 fokban is bedőlhetnek a képzeletbeli kanyarba anélkül, hogy tartaniuk kellene az orra eséstől. A berendezés ára 40 ezer euró (11,3 millió forint).

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5