Eldugott gyémántok az ékszereken

Címkék: OPEN J'art, gyémánt, ékszer, luxus, titok

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A J Art és az Open! Design&Concept cégek együttműködéséből születtek meg azok a formabontó és egyedi ékszerek, amelyeknek az a különlegességük, hogy a díszítésükhöz felhasznált gyémántok gyakran nem is láthatók. Az orosz dizájnercsapat alkotásával a nemzetközi RedDot Design verseny elismerését is kivívta.

Általában, ha valaki gyémántokkal kirakott fülbevalót vagy gyűrűt vesz, szereti, ha látják is azt rajta. Ezen a felfogáson próbált változtatni két orosz dizájnercsapat, a J Art és az Open! Design&Concept, amelyek új projektet indított OPEN! j’art névvel. Olyan ékszereket terveztek, amiken nem feltétlen lehet látni, hogy milyen kövekkel díszítették.

openjart.com
Csak sejteni lehet, mi van odabent


A kollekcióban többek közt olyan arany ékszereket találhatunk, mint egy egyszerű gyűrűnek tűnő ékszer. Ez a modell attól különleges, hogy belülről több sor gyémánttal van kirakva.

Aki a drágakövek számát tekintve kevesebbre vágyik, annak is akad megfelelő darab a kollekcióban. Ilyen például az a szintén arany karikagyűrű, aminek belső ívében egyetlen tökéletesre csiszolt kő van elrejtve. De találkozhatunk fülbevalóval is, aminek a hátulja van kirakva gyémántokkal.

A még ezeknél is különlegesebb darabok közé tartozik azok a gyűrűk, aminek tetején egy rácsozott burában zörögnek az apró kis kövek, vagy ahol váltogatják egymást a gyémánt díszítések és a cirill betűk. A legtöbb esetben egy apró lyuk van kialakítva az ékszeren ott, ahová a gyémántot beágyazták, és ezen keresztülnézve csak sejteni lehet, hogy mi van odabent.

Az OPEN! j’art névre keresztelt új márka egyik tagja az orosz Sztasz Zsickij, aki grafikusként kezdte pályafutását, majd díszlettervezőként tevékenykedett. Mára már az ékszertervezésbe is belekóstolt. A másik tag a szintén művész, Szergej Kuzsavszkij, aki Zsickij régi barátja és társa.

Az új brandnál dolgozik még Dmitrij Galkin, mint kreatív igazgató és Jelena Tolcsennyikova, akire az értékesítést bízták. A művészek törekednek az újdonságra, a meglepő koncepciókra, a kreativitást tartják minden munkájuk lényegének, és kreációikkal szeretnének "még több szépséget hozni a világba".

A nem mindennapi koncepcióval a tervezők elnyerték a 2009-es RedDot Design rendezvény elismerését. A nemzetközi versenyen - ahol az innovációt, a funkcionalitást és a minőséget együttesen veszik figyelembe - 61 országból több mint 11 ezer pályamunka érkezett. Ezekből a munkákból választották ki az OPEN! j’art csapatának alkotását az egyik legjobbnak. Az ékszerekből néhány darab a nemzetközi RedDot Design múzeumban is helyet kap majd.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5