Deluxe főoldal

Bebiztosították Overdose felkészülésének anyagi hátterét

Címkék: Overdose, versenyló, mén, Mikóczy, Ribárszki, szerződés

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A PannoniaOverdose.hu szerint a mai napon elterjedt, hogy Overdose-nak új tulajdonosa van. Mikóczy Zoltán megerősítette a hírt, hogy Overdose jobb versenykörülményeinek biztosítása céljából szindikátusi megállapodásra került sor, így a ló közös tulajdonba került. A két szerződő partner Czucz István és Mario Hoffmann szlovák állampolgárok.

A versenyló menedzselésével kapcsolatos döntések továbbra is Mikóczy Zoltánnál vannak, és a jövőben is nála maradnak. A megállapodás kizárólag a versenyló esetleges jövőbeli értékesítésének feltételeit rögzíti, de ez sem kötelezi a futtatót semmire. 

pannoniaoverdose.hu
Mikóczy Zoltánnál maradnak az Overdose-zal kapcsolatos döntések


"A megállapodást az tette szükségessé, hogy Overdose-nak jobb körülményeket tudjak biztosítani, hogy képességeinek megfelelő környezetben tudjon felkészülni az idei versenyszezonra" - árulta el a futtató. Hozzátette: ez a kontraktus teremtette meg a Group-1-es kategóriájú versenyekben való futások megemelkedett költségeinek fedezetét.
    
A szerződés kiköti, hogy Overdose továbbra is Ribárszki Sándornál marad idomításban a Dunakeszi-Alagi Tréningközpontban. Azaz Overdose továbbra is magyar színekben fog versenyezni, mert a lónál a hovatartozást az dönti el, hogy mely országban áll tréningben.

"Többek között ez indokolta azt is, hogy Overdose-t csak később utaztatják Angliába, mivel ha egyhuzamban három hónapnál többet töltene ott, már nem minősülne magyar idomításban lévőnek, számomra pedig a ló magyarsága mindennél fontosabb" - mondta Mikóczy Zoltán.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5