Függő luxusjárművek Szingapúrban

Címkék: Szingapúr, lenovka, luxus, Swarovski

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Idén kivonják a forgalomból azokat az elöregedett járműveket, amikről a turisták fentről csodálhatják meg Szingapúrt. A városi függő járműnek új luxuskabinokat terveztek összesen 36 millió dollár értékben, közülük az egyiket Swarovski kristályokkal rakták ki.

Szingapúrban a Faber-hegy és Sentosa között húzódik az a kötélpálya, amiről lógva a turisták a kabinból megcsodálhatják az innen állítólag lélegzetelállító látványt nyújtó várost. Ebben az évben ezek a járművek azonban leállnak, hogy helyükre új, luxusfelszereltségű kabinokat tegyenek, hogy a tehetősebb vendégeknek kedvezzenek.


Luxuskategóriás kabinok lógnak jövőre Szingapúr felett


Összesen 68 kabint vásárol a Mount Faber Leisure Group, az egyiket pedig Swarovski kristályokkal díszítik fel, amivel kategóriájában az első ilyen jármű lesz a világon. A projekt összesen 36 millió dollárt (8,2 milliárd forintot) emészt fel.

Az eddig cable car rides-nak nevezett látványosság ezentúl a jewel rides, vagyis ékszerutazás nevet kapja. A felékszerezett kabinban DVD-lejátszó, hűtőszekrény és egy high-end Bose hangfalrendszer várja azokat, akik Szingapúr felett akarnak filmet nézni, vagy hideg pezsgőt kortyolgatni.

Négy utas fér el a járműben, aminek kristályüveg padlója és ékszerekkel díszített, fekete bőr kárpitozású bútorai valódi luxust sugároznak. A készítők ráadásul a kerekesszékesekre is gondoltak, a beszállás számukra is egyszerű.

Az átalakítást idén augusztusban kezdik el, és 2010 második negyedévében készülnek el vele, hogy a következő nyáron már az új járművek fogadják a turistákat.

Az új kivitelezésnek köszönhetően 10-15 százalékos forgalomnövekedést vár a cég, vagyis számításaik szerint jövőre már 1,7 millió turistát szállítanak Szingapúr nevezetességei felett.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5