Ellopták a leghíresebb pompomlány ékszereit

Címkék: Hayden Panettiere, ékszer, bűnügy, Los Angeles

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Hősök pompomlányát alakító Hayden Panettiere tolvajok áldozata lett. A 19 éves színésznő Los Angeles-ben lévő házából 3,4 millió forint értékű ékszer tűnt el. A rendőrség nyomoz, egyelőre csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy erőszakos behatolásnak nincs nyoma.


Pompomlányként
Tolvajok jártak a Hősök szőke főhősnője, Hayden Panettiere házában. A színésznő Los Angeles-ben található házából vittek el ékszereket, mint azt a helyi rendőrség is megerősítette.

Az eset ugyan csak most került nyilvánosságra, de korábban, április 10 és 15 között (tehát a húsvéti ünnepek alatt) történt. Abban az időszakban a színésznő nem tartózkodott a városban, nyilatkozta April Harding, a városi rendőrség munkatársa.

A házból 15 ezer dollár (3,4 millió forint) értékű ékszer tűnt el, erőszakos behatolásnak nincs nyoma. Kizárólag annyit tett a puszta tényekhez hozzá a rendőrség illetékese, hogy a 19 éves (1989 augusztus 21-én született) Panettiere eltűnt tulajdonának ügyében nyomozás indult.

A színésznő 2008 elején vette meg élete első házát, a tavalyi év nyarát azzal töltötte, hogy berendezze az ingatlant. Akkor azt nyilatkozta, hogy 18 évesen nem vágyik arra, hogy teljesen külön költözzön a szüleitől. Ami azt jelenti, hogy a család otthona és saját háza között ingázott, rendszeresen hosszabb időre üresen hagyva első saját otthonát. Minden bizonnyal ennek tudatában látogatták meg távollétében a rablók.

Hayden Panettiere színészként 11 hónapos korában kezdett el "dolgozni", egy reklámfilmben kapott szerepet. Nyolc évesen már második televíziós szerepét kapja, mint Lizzie Spaulding a Guiding Light című sorozatban. Később több mozifilmben is szerepet kapott, sorozatokban pedig főszerepeket osztottak rá.

A Hősökben egy pompomlányt, Claire Bennettet alakítja, aki felfedezi, hogy sérülései maguktól is villámgyorsan meggyógyulnak.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5