Porszívó egy autó áráért

Címkék: porszívó, legdrágább, Electrolux, Swarovski

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az Electrolux olyan porszívót készített, amit a világ legdrágábbjaként tartanak számon. A 15 ezer euróba kerülő háztartási gép, amit egy lengyel dizájner tervezett, a Crystal ErgoRapido nevet kapta.


A legdrágább porszívó
A recesszióval nem törődve egy igazi luxustermékkel, kristályokkal kirakott porszívóval állt elő a neves háztartási gépekre szakosodott Electrolux. A cég szakemberei szerint ez a porszívó a világ legdrágábbja, amit a 15 ezer eurós (4,5 millió forintos) ár igazolni is látszik.

A nemrég bemutatott gépet egy lengyel dizájner, Łukasz Jemioł tervezte. A vázat, ami egyébként teljesen újrahasznosított anyagokból készült, összesen 3730 Swarovski kristállyal díszítették. A porszívót idén márciusban mutatták be először a Good Housekeeping Exhibit-on Londonban. A háztartási gép rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal.

"A kezdetektől tudom, hogy a válasz az ErgoRapido eleganciájára pozitív lesz" - mondta a bizakodó tervező, Łukasz Jemioł. Valószínűleg nem is téved, hiszen a luxustermék állítólag nagyon könnyű, egyszerű kezelni, megfelelő a kialakítása, tehát száz százalékig használható darab, nem csupán dísznek készült.

Nem volt meglepetés, hogy az egyedi kialakításhoz és a különleges formához valami figyelemfelkeltő díszítést alkalmaztak.

Hogy még egyedibbé tegyék a porszívót, egy limitált szériás Black&White kollekciót is megalkottak. A cég nemcsak a lengyel dizájnerrel működött együtt, aki a dekorációért volt felelős, hanem a Gronowalski Crystal Fashion céggel is, akik kivitelezték a projektet.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5