Gazdag párt akar találni Jennifer Anistonnak a milliomosok kerítőnője

Címkék: milliomos, Jennifer Aniston, társkereső, sztár

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A The Millionaire Matchmaker című társkereső műsor házigazdája felajánlotta szolgáltatásait Jennifer Anistonnak. A milliomosok kerítőnője szerint az ismét szingli színésznőnek egy ötvenes éveiben járó gazdag üzletember lenne a megfelelő partner.

Patti Stranger két éve vezeti a "The Millionaire Matchmaker" című reality műsort, amelynek keretében sokjegyű bankszámlával rendelkező férfiak és szép, okos nők találhatnak egymásra. Stranger szerint Jennifer Anistonnak is igénybe kellene vennie a high end társkereső szolgáltatást, számolt be a US Magazine.


Milliárdos partner való neki

"Igen nehéz időszakon megy most keresztül" - mondta a műsorvezető a Fox News televíziós csatornának. "Állandóan figyelem a testbeszédét. Segítségre van szüksége, és én a rendelkezésére állok".

Stranger állítása szerint egyáltalán nem lepte meg a múlt hónapban a hír, miszerint a 40 éves szőke színésznő ismét szakított a John Mayerrel. "Nem szerettem, hogy együtt vannak. Előre megmondtam, hogy Mayer az Academy Awards után dobni fogja Anistont. Csak kihasználta."

Senki sem illik hozzá Hollywoodban, válaszolt Stranger a kérdésre, hogy kit tart megfelelőnek a színésznő számára. "Legszívesebben valamelyik, a Forbes vagyonlistáján is szereplő  ügyfelemmel hoznám össze" - mondta a "milliomosok kerítőnője".

A dúsgazdag üzletember nevét természetesen nem árulta el, csak annyit osztott meg a US Magazine olvasóival, hogy az ideális partnernek egy élelmiszerüzletlánca van.

Patti Stranger szerint Anistonnak egy kifinomult, ötvenes éveiben járó férfira lenne szüksége. Semmi különös nincs abban, ha valaki társkereső szolgáltatást vesz igénybe, vélekedett Stranger.

Ő is így ismerkedett meg öt évvel ezelőtt partnerével, egy ingatlancéget vezető üzletemberrel.

A Millionaire Matchmaker egy 2007-ben debütált egyesült államokbeli reality sorozat, amelynek Patti Stranger a házigazdája és egyik producere is egyben. A társkereső szolgáltatást főként multimilliomos férfiak veszik igénybe.

Az ideális partnert a műsor házgazdája egy adatbázisból választja ki. Természetesen csak szép és okos nők pályázhatnak a mesés hozományra.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5