220 millióba került eddig Tom Cruise 3 éves lányának taníttatása

Címkék: Tom Cruise, Katie Holmes, gazdag, milliomos, oktatás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri még nem töltötte be a harmadik életévét, taníttatása máris 1 millió dollárba került szüleinek. A kisgyerek két idegen nyelvet tanul, focizik és táncórákra is jár.

A dúsgazdag színészházaspár mindent megtesz azért, hogy elkényeztetett csemetéjük tehetsége minél előbb megmutatkozzon, bármi is legyen az. Suri Cruise, aki a közeljövőben ünnepli harmadik születésnapját, nyelveket tanul, művészeti oktatásban részesül és táncórákra is jár.


Biztosak benne, hogy Suri tehetséges

"Teljesen mindegy, hogy mit csinál Suri, Tom azt akarja, hogy jobb legyen, mint a többi gyerek" - mondta a National Enquirer című lapnak egy forrás. "Minden szülő azt hiszi, hogy az ő gyereke különleges, de Tom és Katie meg vannak győződve arról, hogy Suri különösen tehetséges."

A kisgyerek hetente egyszer franciául és spanyolul tanul. Szeret táncolni, ezért beíratták balettra, ezenkívül modern tánc- és szteptáncórákat is vesz, csaknem minden napra jut egy ilyen foglalkozás. Privát gimnasztikaórákra jár, és focizni is tanul.

A hároméves hírességet szülei már elvitték A Los Angeles Childrens Art Studioba, ahová David és Victoria Beckham két idősebb, hat- és négyéves fiai is járnak. Cruise-ék úgy gondolják, hogy gyermekük fejlődését szolgálja, ha nála idősebb gyerekek társaságában tölti a szabadidejét, amelyből zsenge kora ellenére egyre kevesebb jut neki.

Apja ugyanis azt tervezi, hogy nemsokára ideje elkezdeni Suri zenei képzését, hogy képességei időben kibontakozzanak. A kislány zongorázni és hegedülni tanul majd. A szülők eddig mintegy egymillió dollárt, azaz 220 millió forintot költöttek el Suri taníttatására.

A Cruise-házaspár egyébként nemcsak gyermekük tehetségének kibontakozására, hanem külső megjelenésére is nagy gondot, és sokjegyű összegeket fordít.

Suri gardróbja valószínűleg már születése előtt tele volt méregdrága dizájnerholmikkal.

Az apró divatikonná magasztosult kislány a lesifotósok egyik kedvence, öltözködésének már most külön cikkeket szentelnek a bulvárlapok. Egy ízben egy 140 fontba (42 ezer forintba) kerülő Gucci cipőben jelent meg egy londoni partin, fokozva ezzel a tehetős szülők egy részének luxus gyerekholmi-őrületét.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5