Rózsabál volt Monacóban

Címkék: Monaco, jótékonyság, Rózsabál, herceg, Albert, Karolina

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Ismét megrendezték a hagyományos jótékonysági Rózsabált Monacóban. Az eseményen jelen volt többek között II. Albert, Monaco hercege, oldalán a dél-afrikai menyasszonyával, és Karl Lagerfeld, a Chanel dizájnere.

Hírességek és tehetős emberek gyűrűjében rendezte meg idén is a monacói királyi család a hagyományossá vált Rózsabált, amely még Grace Kelly idejéből maradt fenn. Az ez évi jótékonysági parti témája a rock and roll volt.


Hírességek gyűrűjében


A vendégek között volt többek között Chuck Berry amerikai gitáros, énekes, a rock and roll egyik legfontosabb személyisége, és Karl Lagerfeld, a Chanel dizájnere.

A királyi család is szép számmal képviseltette magát, hiszen megjelent II. Albert, Monaco uralkodó hercege és dél-afrikai menyasszonya, Charlene WIittstock. Ott volt Karolina hercegnő, valamint gyermekei, Charlotte és Pierre is, akik saját kísérőikkel vettek részt a bálon. Karolina férje, Ernst August távol maradt, mivel múlt héten könnyebb baleset érte és jelenleg kórházban ápolják.    

Szinte mindegyik hölgy Chanel ruhában parádézott, ám Karolina hercegnő elsősorban különleges kiegészítőivel - egy pezsgősüveg dugójából készült karkötővel és motorosszemüveggel díszített, rózsakosár formájú táskával - hívta fel magára a figyelmet.

A rendezvény, amelyre egy jegy 1500 dollárba (335 ezer forintba) került pompás vacsorával kezdődött és vidám táncokkal ért véget. A bevételt az európai gyermekklinikákat támogató Princess Grace alaptívány kapja.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5