75 métert zuhant Lamborghinijével a dúsgazdag örökös

Címkék: baleset, halál, milliomos, luxus, Lamborghini

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Életét vesztette Spanyolországban egy brit olajmágnás 28 éves fia, amikor Lamborghinijével lesodródott az útról és 75 métert zuhant egy szikláról. Utasa kiugrott a járműből, és életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 28 éves örökös, Lee Ward a Marbellában található Los Flamingos golfpálya közelében szenvedett halálos balesetet. Lamborghini Gallardo típusú kocsija a golfpályára zuhant.

Az autó a tetejére esett, Lee Ward a helyszínen életét vesztette. Utasa kiugrott a járműből, és életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Daily Mail brit lap információi szerint válságos állapotban van.

www.thesun.co.uk
A Lamborghini a 75 méteres zuhanás után


A szemtanúk elmondása szerint a 150 ezer font (48 millió forint) értékű autó megcsúszott, és a szakadék felé száguldott, ahonnan a 75 méteres mélységbe zuhant. A fiatal milliomosnak esélye sem volt a menekülésre, utasát viszont látták kiugrani.

Az ismerősei szerint az örökös igen népszerű volt a környéken. Felesége az indulás előtt néhány perccel döntött úgy, hogy nem tart férjével, és minden bizonnyal ennek köszönheti az életét.

Az örökös marbellai temetésén több mint kétszázan jelentek meg. Charles Ward, a gyászoló apa a Facebookon létrehozott egy oldalt a nekrológok számára. A 48 éves olajmágnás egyébként ugyanolyan autót vezet, mint amilyenben fia szörnyethalt.

Októberben egy kaliforniai, Hawaii-n élő milliomos halt meg motorbalesetben. DeWayne McKinney nem viselt bukósisakot, amikor egy buszmegálló táblájának ütközött. Kórházba szállították, de már nem sikerült megmenteni az életét.

McKinney ártatlanul bebörtönzött elítéltből küzdötte fel magát a milliomosok táborába, saját erejéből. A férfi 20 évig volt börtönben, 1980-ban ugyanis azzal vádolták meg, hogy egy rablás során megölte egy gyorsétterem főnökét. Amikor két évtized után végül bebizonyosodott az ártatlansága, és elhagyta a börtönt, beperelte a hatóságokat a téves ítélet miatt, és egymillió dollárt (220 millió forintot) kapott kártérítésként. A pénzt befektette, ATM-eket üzemeltetett, és tovább gyarapította vagyonát. Havonta mintegy 60 ezer dollárt (13 millió forintot) profitált az üzletből.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5