Valóságshow-ban keres gyakornokot a milliomos médiamogul

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az idén 5. alkalommal kerül a BBC műsorára az az igen népszerű gazdasági reality, amelyben egy brit milliomos üzletember keres megfelelő ambíciókkal és képességekkel rendelkező gyakornokot. A valóságshow nyertese akár igazgató is lehet Sir Alan Sugar egyik vállalatánál.

A milliomos, aki saját képességeinek köszönheti több mint 800 millió fontra rúgó vagyonát, az idén 15 jelentkezőből választja ki azt az egyet, akinek munkát és feljebbjutási lehetőséget kínál. A show állítólag az eddigi legkeményebb lesz, izgalmas és kiszámíthatatlan feladatokkal. Az idei reality témája egy nagy-britanniai üdülőhely forgalmának növelése lesz.

www.guardian.co.uk
Aki nem felel meg, ki van rúgva

A versenyzőknek kimerítő, feladatokat kell teljesíteni az előbbre jutás reményében. Azzal, akinek nem sikerül megütnie az elvárt szintet, a milliomos könyörtelenül közli, hogy ki van rúgva.

A jelöltek között bróker, korábban előadó művészettel foglalkozó menedzser, az iskolából eltanácsolt üzletember, kétgyermekes családanya is van, és bekerült a versenyzők közé a korábbi tanzániai szépségkirálynő is.

A legfiatalabb jelentkező, egy 21 éves üzletember már most többet keres, mint amennyit a milliomos kezdő fizetésként felajánlott a nyertesnek, ugyanis 17 évesen szendvicsüzletet alapított, és ma 15 boltja van Észak-Angliában.

Sir Alan Sugar a műsor legújabb szériájának indulása előtti hetekben élesen bírálta azokat a korábbi jelölteket, akik ismertségüket arra használták, hogy karriert építsenek a médiában.

"Kiesnek a műsorból, felfogadnak egy híres ügynököt, végül kisebb csatornák jelentéktelen műsorainál kötnek ki" - mondta.

Azt is nehezményezi, hogy a jelöltek közül sokan nem használják azokat a képességeket, amelyeket elsajátítanak a műsor idején, így nem lesznek sikeresek az üzleti életben.

Sir Alan Sugar 1960-ban alapította Armstad nevű elektronikai cégét. Portfóliójához ma légitársaság, médiavállalat és befektetési cég is tartozik, valamint ő a producere Amy Winehouse énekesnőnek. 830 millió fontos (276 milliárd forintos) vagyonával tavaly a 92. helyen szerepelt a Sunday Times leggazdagabb briteket bemutató vagyonlistájában.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5