Biofarmon dolgozik a milliomos díva

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Bioélelmiszereket fog forgalmazni Liz Hurley. A brit színésznő októberben dobja piacra a saját farmján termelt termékeket, mégpedig Károly herceg élelmezési cégén keresztül.

Liz Hurley egyre többet tartózkodik 160 hektáros nyugat-angliai birtokán, ahol gabona- és hústermékek előállításán dolgozik. A farm létrehozásában sokat segítettek fényűző, két évvel ezelőtti esküvőjének vendégei, akik "természetben rótták" le a menyasszonypénzt: állatokkal és növényekkel ajándékozták meg a színésznőt.

A 43 éves sztár állítólag nagyon élvezi a vidéki életet, kényelméről egy ötfős indiai személyzet gondoskodik.


Farmernek állt


Hurley a Daily Mail információi szerint 82 malacot, 49 szarvasmarhát, 63 bárányt és csirkéket nevel, az állatok feldolgozásából készült bioélelmiszereket már árulják a helyi piacokon. A termékeket októbertől Károly herceg Duchy Originals nevű cégén keresztül fogják értékesíteni.

A rossz nyelvek szerint a színésznő házassága igencsak megromlott az utóbbi időben, és ez az oka annak, hogy Hurley sok időt tölt a farmján. Férje, Arun Nayar dúsgazdag örökös és üzletember legalább havonta hat napot Mumbaiban tölt számítógépes cégénél.

A férj annak sem örül, hogy a színésznő továbbra is jóban van korábbi partnerével, Hugh Granttel, aki a családi vakációk idején is csatlakozik hozzájuk, és attól sincs elragadtatva, hogy neje egy valóságshow-val kíván nagyobb népszerűséget szerezni a biofarmjának.

Állítólag a nyaralások költségét a feleség állja, ugyanis senki sem tudja, mennyire sikeres is valójában Arun Nayar cége. A férfit, aki egyre inkább "másodhegedűs" a kapcsolatban, többször látták iszogatni, és bennfentesek szerint sármjából igen sokat vesztett az utóbbi időben.

A pár két évvel ezelőtt kelt egybe a nyolc napos indiai esküvők hagyományát követve.

A lakodalmat egy exkluzív palotában tartották, és a 300 fős vendégsereg szórakoztatása összesen 2,5 millió dollárba, azaz 580 millió forintba került. A hindu szertartást egy középkori kastélyban tartott szerényebb összejövetel előzte meg, ahová Elton Johnt és a híres divattervezőt, Valentinót is meghívták.

Károly herceg élelmiszeripari cégét 1990-ben alapították, ás több mint 200 féle élelmiszert árul. A cég bevétele azonban nem Károly herceg bankszámláját növeli, hanem különféle jótékonysági szervezetekét. 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5