A tíz legjobb hely nyaralásra és ingatlanbefektetésre

Címkék: villa, hotel, befektető, nyaral, eladó

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Olyan egzotikus, napfényes országokat mutatunk be, ahol nagy ütemben fejlődik az infrastruktúra, és tárt karokkal várják azokat a gazdag turistákat, akik szívesen költenek új ingatlanokra. Malajziában például egy nagyobb apartmanért közel 28 millió forintot, míg Marokkóban 17 millió forintot kérnek.

A krónikus naphiányban szenvedő nyaralók és a befektetők is értékelik azokat trópusi országokat, ahol egész évben meleg idő uralkodik. Az Ura-inform.com segítségével bemutatjuk azt a tíz államot, ahol befektetni és pihenni is érdemes.

Belize

blogs.com
Belize brit koronagyarmat volt több mint száz évigKözép-Amerika egyik állama, a szubkontinens északkeleti felén. Északról Mexikó, nyugatról és délről Guatemala határolja. Bár nem ez az ország vezet a beruházók listáján, mégis érdemes megemlíteni. Leonardo di Capriónak saját szigete van itt, amelyre a közeljövőben szeretne építtetni egy 80 szobás hotelt, illetve egy luxus villát, saját használatra. A "Capriótól" északra helyezkedik el Belize legnagyobb szigete, az Ambergris, vagyis az Ámbra-korallsziget. Ezt a helyet kedvelik leginkább az ingatlanvásárlók. A fehér homokos kókuszligetek földjén olyan befektetők jelentek meg napjainkban, mint a Four Seasons, a Ritz Carlton és a Marriott.

Tunézia

Az egyik legliberálisabb arab ország, ahol egészen a közelmúltig korlátozták a külföldiek ingatlanvásárlását. A kormányzat sokáig visszafogta az ingatlanárakat, mert arra törekedett, hogy elsőként az ország állampolgárai jussanak saját házhoz. Így napjaikra a tunéziaiak 80 százaléka rendelkezik saját ingatlannal. Tunézia 2006-ban nyitotta meg piacát a külföldiek előtt és az árak még most sem érnek a csillagos égig, hiszen egy négyzetméterért 1000-2500 eurót (308-770 ezer forint) kérnek. Marokkóban öt évvel ezelőtt voltak hasonlóan alacsonyak az árak. 

Kambodzsa


A turizmus az ország második legnagyobb bevételi forrását jelentiJövőre már évi hárommillió turistát várnak az országba, amely egyre messzebb kerül nehéz múltjától. A befektetők figyelemfelkeltése céljából a kormányzat enyhített az ingatlanvételi szabályokon, sőt, pénzügyi garanciákat is nyújtana a külföldi ügyfelek számára. A befektetők mostanában az elegáns, gyarmati időket idéző fővárost, Phnompent, illetve Siem Reapot és Sihanoukvillet célozták meg. 
 
Costa Rica

A lenyűgöző hegyvidéki tájakon, tengerpartokon gombamód nőnek a különféle exkluzív hotelok, villák, amelyeket mostanában, a gazdasági válság miatt szinte lehetetlen eladni. Ez a helyzet természetesen kedvez a vásárolni mégis képes tehetősebb vevőknek, akik igencsak szép árat alkudhatnak az eredetileg meghirdetett összegből. Szakértők szerint a legjobb vétel most Guanacaste tartományban ígérkezik, amely békés, de elegáns környezetet biztosít, valamint ide sorolható San José, Costa Rica fővárosa és egyben legnagyobb települése is.

Malajzia

A délkelet-ázsiai országban hetedik éve létezik a "Malajzia, az én második otthonom" nevezetű program. Ennek célja a külföldi befektetések ösztönzése, illetve a tehetősebb turisták végleges "elcsábítása". A csodálatos tengerpartokon egy fényűző ház például 150 ezer dollárba (35 millió forint) kerül, nem véletlen tehát, hogy sikeres az elképzelés. A fővárosban, Kuala Lumpurban egy nagyobb apartman ára pedig nagyjából 120 ezer dollár (27 millió forint).  
 

 

 

1.  A tíz legjobb hely nyaralásra és ingatlanbefektetésre
2.  Thaiföldön megéri befektetni

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5