Kétmillió forint egy nászéjszakáért

Címkék: orosz, shownam, nősül, nászéjszaka, Moszkva

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Minden bizonnyal az igazi, lángoló szerelem parancsolta oltárhoz Moszkvában a 19 éves, modellkedő Polina Nagradovát, aki a 49 éves népszerű showmant, Dmitrij Gyibrovot választotta élete párjául. Az immár negyedik alkalommal nősülő férfi kétmillió forintnak megfelelő összeget fizetett a nászéjszakáért egy luxushotelben.

Nem nevezhető túl kellemesnek az a meglepetés, amivel 19 éves, újdonsült feleségének kedveskedett az orosz műsorvezető, Dmitrij Gyibrov.

Bár a férfi kétmillió forintnak megfelelő összeget (250 ezer rubelt) fizetett ki az emlékezetes nászéjszakáért egy moszkvai luxushotelnak, a "lagzi" végére igencsak "elálmosodott" a lelkes showman.

A Stars.glavred.info azt írja, az ittas férfit a fiatal ara húzta fel a limuzinból a szobájukba, méghozzá vérvörös arccal.

Mindezt a férj reggel "megfejelte" azzal, hogy lehívta reggelizni a már hites nejét, akivel a gyümölcsök és a pezsgő elfogyasztása után szembesültek azzal a ténnyel, hogy mindezért külön kell fizetni, méghozzá nem is keveset, hatezer rubelt, vagyis nagyjából 40 ezer forintot.

A felháborodott orosz sztár úgy döntött, a reggeli kifizetése helyett feleségével együtt inkább meglép a szállodából.

woman.ru
Őszinte szerelem vezette oltárhoz Polinát és GyibrovotA modell még az esküvőn azt mondta, minél előbb gyermeket szeretnének, és a családért kész feladni a karrierjét is. Polina jelenleg nem tanul és munkája sincs.  

Dmitrij Gyibrov egyébként egy hónappal a válása után hajtotta újra igába a fejét. Előző felesége egy 23 éves hölgy volt, tőle öt gyermeket szeretett volna.

A napokban egy texasi mágnás házasodott meg negyedszer is. Jim Clark ezúttal Kristy Hinzét, a 28 éves ausztrál modellt vezette az oltár elé, aki ugyancsak sikeres a maga pályáján. A menyasszony, akit állítólag őszinte érzelmek fűznek a nála 37 évvel idősebb milliárdoshoz, egy hófehér Oscar de la Renta kreációt választott élete nagy napjára.

Olyan hírességek jelentek meg, mint Naomi Watts és férje, Liev Schreiber, Edward Norton, és tiszteletét tette Sir Richard Branson milliárdos is.

Az egész sziget doboktól és reggae-zenétől volt hangos, és tűzzsonglőröket is szerződtettek. Az esküvő utáni napokban a milliárdos 65. születésnapjára rendezett parti vette kezdetét.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5