Betört a milliomoshoz a megcsalt szerető

Címkék: milliomos, botrány, Ausztrália, per, multiplex

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Bűnösnek találtak egy ausztrál fogorvosnőt, aki betört milliomos volt partneréhez, és különféle értéktárgyakat és készpénzt tulajdonított el a férfi lakásából. A nő tettének hátterében az állt, hogy kiderült, a milliomosnak rajta kívül még két szeretője is volt.

www.news.com.au
Nem ő volt az egyetlen
Valószínűleg igen jól osztotta be az idejét Tim Roberts ausztrál milliomos, aki hosszú hónapokig egyszerre több nővel folytatott viszonyt. Laurel Cetinic-Doral, a milliomos egyik szeretője azonban tudomást szerzett arról, hogy nem ő a férfi számára az egyetlen.

A fogorvosként dolgozó nő számára egy névtelen levelet hagytak a rendelőjében, amely felfedte, hogy dúsgazdag partnerén még több másik nővel osztozik. A névtelenségbe burkolózó "jóakaró" a vetélytársak nevét és telefonszámát is összegyűjtötte, és egy CD-t is mellékelt a leleplező fotókkal.

A nő ezután állítása szerint nem akarta látni többet a milliomost, telefonszámot változtatott.
Ms. Cetinic-Doral először tagadta a bíróságon, hogy bosszúból betört a hűtlen milliomoshoz, és számítógépeket, mobiltelefonokat és 20 ezer dollárnyi (4,6 millió forintnyi) készpénzt vitt magával.

Meghamisította a kérdéses napra vonatkozó kezelési naplót a klinikán, hogy alibit szerezzen, mégis bűnösnek találták. Kiderült, hogy az ellopott telefonokban található információk felhasználásával felhívta a milliomos barátait és fotókat küldött nekik.

A nő felhívott egy 25 éves Brittany Oddy nevű nőt, aki megerősítette, hogy 2006 júliusa óta a milliomos barátnője. A fiatal nő arról számolt be a bíróságon, hogy a fogorvosnő azt mondta neki, hogy jobb, ha távol tartja magát a férfitól.

A betöréssel gyanúsított nő Ms. Oddy nevében megkereste a harmadik barátnőt, a 36 éves Nicole Pattersont is. Kiderítette, hogy a milliomos kiruccanásaira is magával vitte a szeretőit. Az információk birtokában egyik nő sem akarta folytatni viszonyát a férfivel.

A fogorvosnő 1999-ben ismerkedett meg a milliomossal. Egy év múlva beköltözött a férfi Grand Street-i otthonába. 2006-ban szakítottak, de Roberts vásárolt neki egy lakást.
Az ügy tárgyalása folytatódik májusban, a betörést elkövető nő addig 10 ezer dolláros (2,3 millió dolláros) óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

A nőnek betörésért és az igazságszolgáltatás félrevezetéséért kellett felelnie a bíróságon, ezenkívül szemtanúk szerint metamfetamint fogyasztott a rendelőjében.

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5