Várólistával debütált a zártkörű luxusklub Budapesten

Címkék: egészség, wellness, Holmes Place, edzés

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Március elején nyitotta meg kapuit a fővárosban a nemzetközi egészségklub-hálózat, a Holmes Place első magyar tagja. A Gozsdu udvarban kialakított, luxus színvonalú wellness-központban a nagy érdeklődés miatt egyelőre várólistára veszik fel az ajánlással nem rendelkező jelentkezőket. Személyesen jártunk utána, mi rejlik a sikerek mögött.

http://www.deluxe.hu/galeria.php?page=gallery&gid=121&pic=4&galeriauj=1

Hosszú várakozás előzte meg a budapesti Holmes Place magyarországi debütálását, ám úgy tűnik, megérte várni. Az 1979-ben, Londonban alapított prémium szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi klubhálózat első magyar, a flottában pedig sorrendben már a 63. tagja nem szerzett nagy meglepetést, hiszen jócskán megüti a csoport igencsak magasra tett mércéjét.

A gyönyörű, megújult külsőben pompázó Gozsdu udvarban március elején megnyílt centrum sikerét jelzi, hogy a nagy érdeklődés miatt várólistára veszik fel az ajánlással nem rendelkező jelentkezőket. A népszerűség okát megfejtendő, mi magunk is ellátogattunk a tíz országban jelenlévő hálózat budapesti klubjába.


A Holmes Place Gozsdu Klubban már belépéskor érezni lehet a "zártkörű" jelző áldásos hatását a gyakorlatban. Nincs tolongás, sorban állás a futópadnál, profi sporttársak kritikusan méregető tekintete vagy zsúfolt öltöző. A jelenleg mintegy húszfős személyzetet (ez a létszám a klub fejlesztésével arányosan növekedni fog természetgyógyászok, dietetikusok és további edzők bevonásával) közel sem terheli le a vendégek tömege, és mindez nem véletlen.

Pálhalminé Mező Anna, a klub marketing koordinátora kérdésünkre elmondta, a kizárólag tagsággal rendelkezők részére fenntartott, 2200 négyzetméter alapterületű központban az egyik fő célkitűzés, hogy az ide járó ügyfelek személyre szabott bánásmódban részesüljenek.

Az életmód klub minden tagja, legyen szó kezdőkről, vagy tapasztaltabb fitneszrajongókról, egy órás bevezető foglalkozásban részesül, ahol egy szakképzett edző bemutatja és elmagyarázza a hagyományos edzőtermi és cardio gépek használatát. Az edzőteremben ez utóbbiból több mint 50, de a legújabb és leginnovatívabb kötöttpályás és szabadsúlyos erőgépekből is igen gazdag a választék. Csoportos órákból ugyancsak zavarba ejtő a kínálat, az egészségmegőrzésről és életmódváltásról szóló foglalkozások a tapasztalatok szerint elsősorban a hölgy tagok között népszerűek, de a cardio kickbox vagy kézi súlyzós, komolyabb erőnlétet kívánó edzéseken már férfiak is szép számmal felbukkannak.

A központban medence is helyet kapott

A személyzet emellett rendelkezésre áll a tagok fittségi szintjének felmérésében és "alapszolgáltatásként" összeállítják a vendégek egyéni céljainak megfelelő és a jövőben tovább építhető alapvető edzésprogramot is.

A prémium szolgáltatások sora itt azonban még messze nem ért véget. Pálhalminé Mező Anna hozzátette, a klub nyitva tartása alatt bármikor kérhetik a tagok az edzők segítségét és tanácsát, hogy valóban helyesen és hatékonyan fejleszthessék fizikai állapotukat.

"Ezzel tapasztalataink szerint rendszeresen élnek is a tagok, hiszen több edző is foglalkozik egyszerre a vendégekkel. Ennek ellenére a személyi tréner biztosítása, vagyis az edzésvezetés legprofibb változata mégis igen sikeres plusz szolgáltatás a cégnél az egyénre szabott bánásmód és a motiváció miatt" - tudtuk meg az életmódklub marketing koordinátorától.

A "gondoskodás" az öltözőben is érezhető, ingyenes törülköző, nagy teljesítményű hajszárítók, kozmetikumok (tusfürdő, testápoló, arclemosó) várják a testedzésen túlesett tagokat.

Tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy a Gozsdu Klub kizárólag a testedzés szentélye. Az első magyarországi Holmes Place tag falain belül kiemelt szerepet kap a kikapcsolódás és a társasági élet is, amelyhez egy gőzfürdő, két szauna, egy masszázsmedence és egy úszómedence biztosít kellemes hátteret.

A hamarosan nyitó Lounge Bárban nemcsak egészséges finomságokat ihatnak és ehetnek majd a tagok, hanem a várhatóan negyedévente tervezett különleges rendezvényeken és partikon is szórakozhatunk, ha valódi klubhangulatra vágynak.

A zártkörű egészségklub szabályai szerint a jelenlegi alapító tagoknak áll csak módjában, hogy ajánlásaikkal másokat klubtagságra javasoljanak.

Emellett létrehoztak egy várólistát, amely az ajánlással nem rendelkezők részére biztosít lehetőséget a klubtagságra, sőt aki nagyon szeretne bejutni, az Fortuna kegyeiben is reménykedhet. A Holmes Place vezetősége ugyanis időről időre lehetőséget ad a várólistán hátul lévőknek is a bekerülésre.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5