A berlini fal leomlását ünnepli a luxushotel

Címkék: szálloda, Berlin, Németország, fal, luxus, Ritz-Carlton

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Ritz-Carlton Berlin különleges utazási ajánlattal készül a berlini fal leomlásának húszadik évfordulójára. A The Wall elnevezésű csomag múzeumbérletet és híressé vált kelet-német márkákat kínál a luxusszobák mellé.

A szálloda egy speciális ajánlattal ünnepli a Kelet- és Nyugat-Berlint évtizedekig elválasztó berlini fal leomlásának 20 éves évfordulóját. Az különleges csomag egy éjszakát foglal magába egy exkluzív szobában, emellett előkelő reggelit és egy belépőt is kínál a Berlini Fal Múzeumba, a vendégek pedig kapnak egy-egy darabot a hosszú ideig Európa megosztottságát szimbolizáló fal törmelékéből.

A berlini Ritz-Carltonból Trabanttal is elindulhatunk városnézésre 

A látogatók ezenkívül olyan márkájú italt és ételeket kóstolhatnak, amik az akkori NDK területén is ismertnek számítottak, és a fal leomlása után az egész országban elterjedtek. Ilyen például a Rotkäppchen (Piroska) habzóbor, valamint a Zetti csokoládéchips. A szobákban a Goodbye, Lenin című, Golden Globe-díjra is jelölt filmet nézhetik meg a vendégek.

A hangulatot már a megérkezéskor garantálja egy "Gorbacsov koktél", ami azért is különleges italnak számít, hiszen a volt Szovjetunió valamikori elnöke a híres-hírhedt alkoholreformjáról is ismertté vált. A látogatók részt vehetnek egy "Trabi-szafarin" is, ami ha luxussal nem is szolgál, hangulatával mindenképpen a kelet-németországbeli időutazást segíti.

Az egyágyas szoba ára 335 dollár (74 ezer forint), míg kétágyas szobáért 385 dollárt (85 ezer forintot) kell fizetni.

A Ritz-Carlton Berlin hotel 2004 januárjában nyílt. Az art deco stílusban épült luxusszálló 302 szobával épült a Potsdamer téren, amivel a wolfsburgi szálloda mellett ez lett a második Ritz-Carlton az országban.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5