Több mint egymillióért szabadulhatunk meg az izzadástól

Címkék: botox, műtét, lézer, Danielle Lloyd, millió

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy új kozmetikai eljárásnak köszönhetően megszűnhet a izzadás. 3500 fontért egy apró műtét segítségével véglegesen leszámolhatunk ezzel a problémával. Az apró, csupán 3 milliméteres bemetszés sokkal veszélytelenebb, mint az eddigi beavatkozások.

Az izzadság az élet egyik jelentéktelennek tűnő bosszúsága - kivéve, ha hírességek vagyunk és a paparazzik kameráinak kereszttüzében élünk. Vannak olyanok is, akik ennek a természetes folyamatnak a kóros változatát tapasztalják, és egy szociális rémálomként élik meg a jelenséget. Egy brit sebész sokkal maradandóbb megoldást kínál a dezodoroknál.


Danielle eddig botoxot használt

Egy olyan új technikát vezetett be a kozmetikai műtétek sorába, ami segít az izzadás kialakulásának megelőzésében. Ezt a technikát először a világon az Egyesült Királyságban alkalmazták.

A 3500 fontos (1,1 millió forintos), egy órás procedúra alatt lézer segítségével kiégetik a kar alatti izzadságmirigyeket. A páciens minimális hegesedéssel és a kezelés után teljesen száraz érzéssel számolhat.

Ezidáig megoldásként csupán a nem veszélytelen, sebészek által végrehajtott, altatásban végzett beavatkozás kínálkozott, ahol elvágták az idegeket a mellkasi résznél, hogy blokkolják az izzadságmirigyeket. 

Sok híresség, mint például Danielle Lloyd, a Miss England nyertese más módszert próbált ki. Danielle egy injekciós Botox-kezelésen vett részt, hogy ideiglenesen kiküszöbölje az izzadást.

A legújabb eljárás során a hónalj jódos fertőtlenítése után egy standard lézerszikével 3 milliméteres bemetszést ejtenek, ahol szeparálják a bőrt a szövetektől, majd kiégetik az izzadásért felelős mirigyeket.

Az új technika, amit Laser Sweat Ablationnek (lézeres izzadság-párologtatónak) neveznek, segíteni tud a kisebb mértékű problémákon át egészen az olyan krónikus betegségekig, mint az axillary hyperhidrosis (kóros izzadás a hónalj tájékán, ami kényelmetlenséget, idegességet okoz).

Mivel ennek a betegségnek sokszor neurológiai vagy pszichológiai, nem fizikai okai vannak, a szakértők szerint az eljárásnak sikere lesz a betegek körében. Az apróbb sebészeti műtét könnyen elviselhető, és ez a beavatkozás ráadásul jobb lelkiállapothoz segíti őket, mint mondjuk egy hosszabb távú kezelés.

A technikát Mark Whiteley érsebész mutatta be, aki tíz éve az első érsebészetre specializálódott klinikát hozta létre az országban.

Az első brit pácienst Dr. Whiteley műtötte a magánkórházban, a kezelésen átesett 28 éves Richard Brydon étteremvezető elmondása szerint ez az apró műtét "átformálja az emberek életét".

Mark kipróbálta a Botox injekciót is, de az csak ideiglenes megoldást nyújtott, most azonban örül, hogy nem kell többet aggódnia az ruhaujjon éktelenkedő foltok miatt. "A beavatkozás után néhány órával folytatni lehet a megszokott életritmust, és 4-7 nap után teljes a gyógyulás" - tette hozzá Dr. Whiteley.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5