Luxusajándékokat árul a hercegnő

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Különleges luxusajándékokat kínál az interneten Kasia Al Thani hercegnő tehetős, a gazdasági válsággal mit sem törődő vásárlóinak. Az exkluzív meglepetések között ékszerek, kiegészítők, kozmetikumok és komplett ajándékcsomagok is találhatók.

Forrás: www.savoir-faire.com
A kollekció egyedi darabjai
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a hercegnő Savoir-Faire nevű kollekciójából választ ajándékot, akár több ezer dollárt is rá kell szánnia egy-egy apró figyelmességre. A kollekció ékszereket és lakberendezési tárgyakat, játékokat, táskákat és kiegészítőket is tartalmaz, a luxuscikkeket pedig neves dizájnerek tervezték.

Az oldalon Rachel Zoe stylist kreációi és ajánlásai is megtalálhatóak, ezenkívül a Boucheron-ékszerház fülbevalóit és Anya Hindmarch kiegészítőit is beszerezhetjük az oldalról. Kifejezetten a hercegnő számára tervezett kollekciót Loree Rodkin dizájner, akinek ékszereit Michelle Obama, az egyesült államokbeli First Lady is viseli.

A hercegnő egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy a recesszió miatt esetleg kevés lesz a forgalom. "Nem hiszem, hogy az emberek kevesebbet vásárolnak, de óvatosabbak" - mondta.

Úgy véli, hogy a nehéz idők ellenére az emberek szeretnek ajándékot kapni és adni. "A nagylelkűség soha nem megy ki a divatból. Biztos vagyok benne, hogy a gazdasági helyzet javításához igenis fontos, hogy ne hagyjuk abba a vásárlást" - tette hozzá.

A vásárlók nemcsak partnerüket, családtagjaikat és barátaikat lepik meg egy-egy apró, de igen drága figyelmességgel, hanem legtöbbször saját maguknak is vesznek valamit. Az exkluzív ékszereket, mint például a Boucheron vagy a Pinel and Pinel ékszerház termékeit főleg közel-keleti vásárlók keresik, a bőrből készült Bill Amberg luxuscikkeket pedig inkább egyesült államokbeli, gazdag férfiak vásárolják.

A kollekció legegyedibb darabjai azok az ajándékdobozok, amelyek speciális alkalmakra – évfordulókra, születésnapokra készültek. A bordó dobozok apró luxusajándékokat tartalmaznak, többek között ékszereket, gyertyákat vagy kasmírból készült zoknikat.

A legkülönlegesebb meglepetés talán mégis az Opulence box nevű ajándékcsomag, amelyben selyemhálóing, egy nerccel szegélyezett kasmírköntös, egy ametiszt- és egy gyémántmedál található. A 4000 dolláros (900 ezer forintos) luxusmeglepetés nyolc esszenciális olajat, egy kerámiatálat és kókuszpálmából készült keverőkanalat tartalmazó fürdőszettet is tartalmaz.

Kasia Al Thani hercegnő 1998-ban kötött házasságot Abdelaziz Khalifa Al Thanival, a katari emír fivérével, és férje kedvéért áttért az iszlám hitre. A lengyel származású, az Egyesült Államokban felnőtt hercegnő 2007-ben alapította a luxusajándékokat kínáló internetes oldalt.

A hercegnő ideje nagy részét Párizsban tölti férjével és három gyermekével, és igen gyakran tűnik fel a divatvilág különféle eseményein, ahol tetőtől talpig Chanel-kreációkat vagy más, dizájnerek által tervezett ruhákat visel.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5