A legértékesebb hollywoodi tinisztárok

Címkék: sztár, Hollywood, színész, színésznő, Radcliffe

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A Forbes megjelentette a legértékesebb fiatal filmcsillagok listáját. A sorrend a magazin új felmérésén alapul, amelyben 1400 hollywoodi híresség teljesítményét értékelték. Komoly vizsgálat előzte meg a lista összeállítását, 157 filmiparban dolgozó ember véleményét kérték ki.

Íme néhány kritérium, ami alapján eldöntötték az ifjú titánok értékét: milyen költségvetésű filmekben szerepelnek? Mennyire garancia jelenlétük arra, hogy hogyan teljesít a film a mozikban? Mennyire népszerű az adott színész vagy színésznő a nézők különböző korosztályainak körében? Mennyire szereti a média az adott színészt (aki ezzel is segíti az adott filmet)?

Örül a pénzének és tehetségének

A lista készítői ilyen és hasonló kérdések alapján rangsorolták az ismert fiatal filmeseket. Nem kerülhettek a listára olyanok, akik 19 évnél idősebbek, de az nem volt feltétel, hogy éppen a felmérés pillanatában egy szuperprodukcióban dolgozzanak. Fontosabb volt "piaci értékük" az adott pillanatban, az, hogy mennyit tesznek hozzá egy film sikeréhez.

A lista (a nevek mellett zárójelben az életkort látjuk):

1. Daniel Radcliffe (19)
2. Miley Cyrus (16)
3. Dakota Fanning (15)
4. Abigail Breslin (12)
5. Hayden Panettiere (19)
6. Emma Watson (18)
7. Freddie Highmore (17)
8. Keke Palmer (15)
9. Emma Roberts (18)
10. Anton Yelchin (19)

A legtöbb név ismerősnek tűnhet a magyar filmbarátok számára is, talán Anton Yelchin a kivétel, aki mostanában nem szerepelt hollywoodi produkcióban. Nevét azonban biztos megjegyezzük majd, hiszen ő játszik majd a nyáron bemutatásra kerülő új Terminátor és Star Trek filmekben egyaránt.

A listavezető Daniel Radcliffe egy néhány hónapja megjelent másik lista élén is szerepelt.

Ő ugyanis a legvagyonosabb olyan tinédzser a világon, aki maga kereste meg pénzét, ami esetében 25 millió dollár (5,8 milliárd forint). Legalábbis ennyi volt az adott pillanatban, hiszen azóta is szépen gyarapodik a jogdíjakból és keres majd az újabb Harry Potter epizódokon is.

Persze az, hogy valaki most rajta van a listán, nem jelenti feltétlenül azt, hogy felnőttként is a legjobbak között lesz. Ezzel kapcsolatban is követendő példa Radcliffe, aki filmes karrierje mellett színházi produkciókban is bizonyítja tehetségét.


Deluxe Magazin

 

 

 

1 komment

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Dina | 2010. június 16., szerda 17:04:11

Hol van Kristen Stawart,Robert Pattinson,Taylor Lautner,Ashley Green,Nikki Read.Ja Demi Lovato és Selena Gomes illetve Joe,Kevin,Nick Jonas.Meg Stearling Knight. ŐK nem jók?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5