Jennifer Lopez nem adta vissza a kölcsön gyémántokat

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Nem szolgáltatta vissza Jennifer Lopez azokat a gyémánt ékszereket, amelyeket egy svájci milliárdostól kölcsönzött egy divatbemutatóra. A díva úgy gondolta, hogy az 50 ezer dollár értékű kollekció egyszerűen jár neki azért, mert személyével emelte a divatshow fényét.

Andrea Lieberman divatkollekciójának Beverly Hills-i bemutatóján számos sztár jelent meg. A hírességek Robert Mouawad svájci milliárdos, a Mondera ékszerház tulajdonosának kollekciójából kölcsönöztek gyémánt ékszereket, amelyeket az esemény utáni napon vissza is küldtek a mágnásnak.

Jennifer Lopez azonban nem követte a példájukat, hanem úgy döntött, hogy inkább megtartja az 50 ezer dollár (12,5 millió forint) értékű gyémántokat, adta hírül a New York Post. A királynői igényekkel rendelkező sztár menedzsere egy bennfentes szerint telefonon jelentette be, hogy J. Lo nem szolgáltatja vissza az ékszereket.

Nem adja vissza a kölcsönbe kapott ékszereket

Mouawadnak valószínűleg nem fog álmatlan éjszakákat okozni az, hogy nem látja viszont az 50 ezer dollár értékű ékszereket, ugyanis gyűjteményében akad 60 karátos, 50 millió dollárt (12,5 milliárd forintot) érő gyémánt is, amelynek értéke mellett az énekesnőnek "ajándékozott" drágakövek jelentősége eltörpül, mondta egy bennfentes. 

Lopez menedzsere szerint a sztár jogosan tart igényt a gyémántokra, ugyanis ingyen emelte személyével barátja divatshow-jának fényét, cserébe a teljes ruha- és ékszerkollekció járna neki, mondta a menedzser.

Az énekesnővel már máskor is előfordult, hogy megfeledkezett tartozásai kiegyenlítéséről. Egy New York-i limuzinkölcsönző például azt a 16 ezer dollárt (4 millió forintot) szeretett volna behajtani rajta, amivel az autók bérléséért tartozott a cégnek.

A spanyol nyelvű El Cantante 2007. júliusi, New York-i díszbemutatójára például exkluzív autókat bérelt ki a Spiegel Limousine kölcsönzőcégtől. A multimilliomos énekesnőt hiába kereste többször is a luxusautókat bérbeadó cég telefonon, egy dollárt sem sikerült kisajtolniuk.

Nem Lopez volt az egyetlen, akinek annyira megtetszettek a kölcsönkapott ékszerek, hogy "elfelejtette" visszaadni őket. Sharon Stone-t egy 400 ezer dolláros (100 millió forintos) nyaklánc miatt perelte be a Harry Winston ékszerház 1993-ban. A színésznő állítólag azt hitte, a nyakéket ajándékba kapta.

Paris Hilton a 2003-as Oscar-gálára kölcsönzött egy 160 ezer dolláros (40 millió forintos) Kwiat karkötőt. Az örökösnő szerint a csatja törött volt, ezért egyik barátja kocsijába tette, ahonnan ellopták. Miután a Kwiat pert indított, Paris Hilton kénytelen volt 100 ezer dollárt (25 millió forintot) kifizetni az ékszerért.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5