Válságban is nő a budapesti ékszerkiállítás

Címkék: ékszer, kiállítás, vásár, Hungoro

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a Hungoro ékszerkiállítás a budapesti Syma rendezvénycsarnokban. A vasárnapig tartó rendezvényen közel 100 kiállító kínálata mutatja be az ékszervilág újdonságait.

A kiállítások mai nemzetközi helyzetének, illetve a gazdasági recesszió ismeretében egyértelműen sikernek számít, hogy az immár hatodik alkalommal megrendezett Hungoro kiállítás a tavalyinál is nagyobb alapterületen várja a nagyközönséget március 6-8. között.

A rendezők közleménye szerint idén több mint 2500 négyzetméteren tárja a közönség elé a világ ékszerdivatját a jelen lévő közel száz cég.

A Varga Design idén is részt vett a vásáron


A neves hazai gyártók és nagykereskedők mellett az egyre növekvő külföldi érdeklődésnek köszönhetően spanyol, olasz, izraeli, német, szlovák és ciprusi kiállítók gondoskodnak arról, hogy az igényes szak- és nagyközönség minél szélesebb körben megismerhesse az idei óra- és ékszertrendet.

A Hungoro nemcsak kiállítókkal, hanem szakmai programokkal is várja az érdeklődőket. A rendezvény első és második napján az ötvös és ékszerész szakmát érintő legfontosabb kérdéseket taglaló, valamint a Lengyelország ékszerészetét bemutató látványos előadásokon vehet részt a közönség.

A 6. Hungoro Nemzetközi Ékszer és Óra Szalon támogató partnere a Nemesfémművesek Országos Ipartestülete. A kiállítás szakmaiságát tovább erősíti, hogy a látogatók első kézből ismerhetik meg a legmodernebb ékszerkészítési technológiákat és gépeket, illetve az ékszercsomagolási eszközöket.

További érdekessége a rendezvénynek, hogy a bejárat közelében elhelyezett vitrinekben a régmúlt ötvös szerszámait figyelhetik meg a látogatók, a kapcsolódó tárlaton pedig a kortárs ékszerkészítők legújabb műveit tekinthetik meg.

A kiállításon idén is számos jelentős ékszerház mutatta be újdonságait. Ezek közül kiemelendő a platina remekműveiről ismert Varga Design manufaktúra, amely ezúttal egy toll-kollekcióval keltett feltűnést. Az eddig elkészített négy prototípus másfél év fejlesztése, s egyelőre még nincs is ára.

A svájci Omerta cég megbízásából készült írószereket aranyból, ezüstből és platinából alkotta meg a Varga Design a világszabadalommal védett hálótechnika és a pikkelyes technika alkalmazásával.

A Hungorón az ékszereken kívül műtárgyakkal is találkozhatnak a látogatók a Belvedere galéria jóvoltából, de az is jó helyen jár, aki nassolni szeretne: ők a Mozart csokisarokban hódolhatnak szenvedélyüknek.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5