Swarovski kristályokkal díszített kerekesszék

Címkék: luxus, Rainer Küschall, Swarovski, kerekesszék

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Rainer Küschall 21 paralimpiai érmet nyert kerekesszékes sportolóként, így nem csodálkozhatunk rajta, hogy az általa tervezett sportos tolókocsik népszerűek. Új modelljét a luxus jegyében dobta piacra, és 219 Swarovski kristállyal díszítette.

Rengeteg gyémánttal, kristállyal díszített termék kapható, így nehéz meglepni ilyesmivel az embert. Azért születnek még meglepő ötletek, ilyen ez a tolókocsi is.

Sportos és díszes

A kerekesszék feldíszítése Rainer Küschall ötlete, akinek nevéhez sok hasonló négykerekű kötődik. Az ő véleménye szerint egy tolókocsi a mobilitás jelképe ma, eszköz, aminek könnyedséget és teljesítményt kell sugároznia.

Véleménye saját tapasztalatain alapszik, ugyanis a tervező 16 évesen sportbaleset következtében maga is mozgássérült lett. Ekkor kezdett el mindennapi és sporthasználatra kerekesszékeket tervezni. Tervezői és emberi teljesítményét az a 21 érem jelzi, amiket paralimpikonként nyert.

Cége új terméke, a K-Nova egy olyan, limitált számban megjelenő sportos modell, amely mindezt megjeleníti, és még némi pazar csillogást, a jólét és gazdagság jelét.  

Nem kevesebb, mint 219 Swarovski kő került a vázra és a különböző alkatrészekre. Jutott belőlük a kerekekre is, a támla hátulján pedig a Küschall márkajelzés csillog a kövekből kirakva.

A kerekesszék megrendelhető elegáns fekete és vörös színben, és mindössze 444 darab készül belőle.

Úgy látszik, a kerekesszékek hagyományos formavilágú, konzervatív világában is megjelenik a luxus, a csillogás és a fényűzés.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5