350 ezer forintos kapun mehetnek be a macskák

Címkék: luxus, Swarovski, kutya, macska

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az ezer Swarovski kristállyal díszített cicabejárat 350 ezer forint. A tervező szerint annak a macskának, aki ezen át jár, olyan fényűzésben lehet része, mint egy vár urának. A négylábúaknak való, kristállyal kirakott bejárat egyébként klasszicista stílusú.

Aki mindenben a legjobbat keresi kis kedvencének, az biztos felfigyel erre a kiegészítőre. A fényűző macskaház bejáratát kereken ezer Swarovski kristály díszíti.

Rendelésre készül a klasszicista építészetet idéző "átjáró", amelynek ára kristályonként egy font, vagyis nem kevesebb, mint ezer fontot (350 ezer forintot) kell érte fizetni.

Úrnak érzi magát


A megrendelők között kisállatot tartó hírességekre is számítanak, a tervezők véleménye szerint minden kedvencet a "vár ura" érzésével látja el, és "hírességgé teszi" a bejárat.

A gyártónak vannak hagyományos, kisállatoknak való kiegészítői is, de eddig ez a terméke váltotta ki a legnagyobb visszhangot.

A Doors4Paws tulajdonosa, Sarah Gildersleeve azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy szinte látja maga előtt, hogy Beckhamék, vagy Elton John mennyire örülnek egy ilyen, kedvencnek való ajtónak.

A cég csapatában hét tesztelő macska, és egy Norman nevű kutya is helyet kapott. Állítólag ők elégedettek.

A megrendelők különböző kívánságokkal keresik a céget, árulta el Sarah Gildersleeve, például azzal, hogy a kedvenc nevét fessék az kristályok fölé.

Ezek az emberek szerinte a nap végén egy kis vidámságra vágynak, amikor pedig meglátják kedvencük ajtaját, biztosan mosolyra húzódik szájuk.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5