A kötelező luxusholmik listája

Címkék: luxus, millió, elegancia, Chanel, Dior, Burberry, Gucci

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Összeállított egy, a minőségi élethez állítólag elengedhetetlen dolgokat összesítő listát a Thegoodlife.ru orosz luxusportál. A befutók között a Chanel kosztümök éppúgy helyet kaptak, mint a Valextra táskái, mivel amellett, hogy prémium brandek drága termékei, évekig bírják a gyűrődést is.

1. Klasszikus fekete cipő a Diortól

Nélkülözhetetlen "kelléke" szinte minden elegáns nőnek egy fekete alkalmi cipő. Mindez egy klasszikus vonalú Dior cipő esetén 150 ezer forint is lehet, cserébe tökéletesen mutat egy szigorú irodai viselethez, de egy romantikus vacsora szexis kiegészítője is lehet. 

2. Kabát a Burberry-től

Indulásakor egyszerű szövetbolt volt, ma a világ egyik legismertebb luxusmárkája a Burberry. Ezek a kabátok hálás darabok, mivel viselőjük minden előnyös tulajdonságát kiemelik, ráadásul szinte bármihez viselhetőek, az elegáns szoknyától egészen a farmernadrágig. A felsőruházat ára nagyjából 200 ezer forinttól kezdődik.

3. Gucci napszemüveg

Legyen szó férfiról vagy nőről, egy napszemüveg viselete mindig különlegessé, titokzatossá teszi gazdáját. A hagyományos vonalú Gucci szemüvegeket szintén amiatt szeretik, hogy szinte mindenhez felvehetőek. Az orosz forrás szerint az áruk is "meglepően olcsó", már 50 ezer forinttól hozzá lehet jutni egy-egy modellhez.

4. Valextra táska

Egyetlen üzletasszony sem nélkülözheti a mindennapi életben a minőségi, tágas, valódi bőrből készült darabot. Az akár egymillió forintért megvásárolható olasz termékek egyszerű stílusát a márka rajongói azért szeretik, mert eleganciát sugall.

Forrás: www.chanel.com
A Chanel a kifinomult ízlést képviseli

5. Chanel kosztüm

Igazi fogalom a divatban a Chanel kosztüm, amelyre rengeteg nő vágyakozik. A márka kifinomult ízlésével tört be a divatba és immár a történelembe is. A több százezer forintos kosztüm komoly presztízsértékkel bír az üzleti világban dolgozó nők körében.

6. Férficipő a Crockett & Jonestól

A férfiak jól teszik, ha befektetnek a kiváló minőségű, angol lábbelibe. Bár a Crockett & Jones márkanév nem mindenki számára ismert, jó pár törzsvásárlója akad a cégnek, aki gondolkodás nélkül kifizet nagyobb összeget a luxuscipőkért. Az ár nagyjából egymillió forinttól indul.

7. Ing a Hamiltontól

Megrendelésre készül, és állítólag a vezető üzletemberek gardróbjának állandó szereplője. Nagyjából 150 ezer forinttól lehet hozzájutni, igaz, ezért az árért évek múlva is jól bírja a mosást.

8. Óra a Rolextől

Semmi sem ismerhető fel könnyebben a csuklón, mint egy Rolex karóra. A luxus egyik megtestesítője kiválóan egyesíti magában az időtálló minőséget, valamint a legújabb trendeket. Az egyedi darabok nem csupán férfiaknak, de nőknek is kiváló befektetést jelentenek. Egy-egy ilyen „ékszerért” átlagosan kétmillió forintot kérnek.

Tárgyalásokon kifejezetten előnyös kiegészítő

9. Férfi öltöny a Brionitól

Minden vezetőnek szüksége van egy olyan zakóra és hozzávaló nadrágra, amelyet kézzel varrtak a profi szabók. Közel három éve az amerikai milliomosok az olasz Brioni márkát választották meg a legnagyobb presztízsértékkel bíró férfiruházati márkának. Pierce Brosnan éppúgy az 1945-ben alapított olasz márka remekében gyilkolt James Bondként, ahogyan Donald Trump üzletember és Kofi Annan egykori ENSZ-főtitkár is a Brioni öltönyeiben tárgyaltak éveken át.

A kész öltönyök ára 4 ezer dollárnál (csaknem egymillió forintnál) kezdődik, igaz, az olasz márka elsősorban személyre szabott darabokat készít - ezek ára akár 20 ezer dollárig (több mint 4,6 millió forintig) is felkúszhat. 

10. Selyem nyakkendő a Herméstől

Listánkat a légiesen könnyű selyem nyakkendő zárja. Nem számít, hogy milyen színűt vagy mintázatút választ a gazdája, hiszen ez a kiegészítő valószínűleg soha nem megy majd ki a divatból, készítői ugyanis kerülik a különc trendeket. A nyakkendő ára körülbelül 25 ezer forinttól indul. 

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5