Szív alakú jacuzzi szerelmeseknek

Címkék: wellness, jacuzzi, Valentin-nap, luxus

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Valentin-napra szív alakú jacuzzit kínál a Dimension One Spa. A 10 ezer dolláros környezetbarát kádhoz csokoládé és törülköző is jár. Tervezője szerint ez a jacuzzi jó annak, aki használja, ugyanakkor jó a Földnek is.

Az egyesült államokbeli gyártó tavalyi sikeres akcióján felbuzdulva rukkolt elő a Valentin-napi ajánlattal. A kétszemélyes óriáskádat környezetvédő technológiával állították elő, és az üzemeltetése sem terheli a szükségesnél jobban a környezetet.

Forrás: http://www.instablogsimages.com
Házon belüli oázis szerelmeseknek

A kádhoz extrákat is kap a megrendelő, a szív alakú, két személyes Diamond Dupree Bay kád, amit Porsche márkájú környezetbarát alkatrészekkel szállítanak, csak az alap. Jár hozzá egy pár természetes anyagból készült fülbevaló, egy C Salt Gourmet márkájú organikus csokoládé, egy szójagyertya, valamint két luxus minőségű törülköző, amik bambuszból és organikus pamutból készültek.

A jacuzzi tavalyi limitált példányszámú kiadása Love Tub néven még dupla áron került forgalomba. A D1 alapítója és igazgatója, Bob Hallam azt nyilatkozta, hogy tudatos választás volt a tavalyi modellhez képest fél áron kínálni a Valentin-napi ajándékcsomagot.

Céljuk ugyanis, hogy a csomagban féláron kínált jacuzzi ebben a nehéz gazdasági helyzetben is minél több ember kényelmét szolgálja (és persze, hogy minél többet eladjanak belőle).

A tervező, Kelly LaPlante szerint egy ilyen "környezetbarát oázis", ami kényelmes és a természetet sem terheli, egyszerre jó használóinak és a Földnek. A szeretet ünnepe alkalmából a környezettudatos vevők a 10 ezer dolláros (2,3 millió forintos) szettet az online kereskedésekben is megrendelhetik.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb
Wellness kereső

Szabadszavas keresés településnévre

Összetett keresés

Település

Wellness típus

Besorolás

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5