Kormányzónak hazudta magát az aggastyán

Címkék: millioms, csaló, Kína, legidősebb

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Feltehetően a világ szélhámos-korelnökét leplezték le Kínában. Egy 99 éves bácsi 750 ezer jüant (25 millió forintot) csalt ki egy amerikai állampolgártól. Az öreg nemlétező politikai kapcsolataira hivatkozott, azt állította, hogy 60 éve tartományi kormányzó volt. Tíz évet kaphat.

Az aggastyán azt mesélte be áldozatának, hogy el tudja intézni Amerikában a befagyasztott bankbetétek feloldását. Tehát azt, hogy hozzáférhetővé váljon a polgárháború végén Tajvanra menekült kínai nacionalistáknak az Egyesült Államokba kimentett vagyona.

A kínai származású, 74 éves amerikai állampolgár hitt neki, és fizetett. A bácsi - aki igencsak nagyot hall - mindent tagadott. Tekintettel hajlott korára, óvadék fejében nem kell rács mögött védekeznie, sőt, már a meghallgatás is a házában zajlott.

Forrás: http://pro.corbis.com
Az 1946-os kormány, a csaló nélkül

Zhou Zhiping, aki 1910-ben született, azt állította magáról, hogy tartományi kormányzó volt az 1949 előtti kínai kormány idején. Állítása szerint innen származnak szoros kormánykapcsolatai a mai vezetőkkel.

A hajlott korú csaló, ha bűnösnek találják, tíz év börtönt is kaphat. Ebben az esetben 109 évesen folytathatja bűnözői pályafutását, amihez a fegyintézetben még ötleteket is gyűjthet.

Még többet keresett az a csaló (mint korábban megírtuk) aki dúsgazdag szaúdi hercegnek adta ki magát. Az ausztrál férfi fényűző életvitele finanszírozásához kereste a milliókat, csak épp törvénytelen eszközökkel.


Összesen 9 millió dollárt (kétmilliárd forintot) szerzett a hiszékeny befektetőktől, amit luxusautókra és versenylovakra költött.

MTI-Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5