Elton John iPoddal segítene az afrikaiakon

Címkék: luxus, telefon, Swarovski, Elton John, iPod

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az Apple kütyüjeit előszeretettel díszítik drágakövekkel a tehetős vásárlók részére. Elton John is megtervezte, vagy inkább megterveztette az ízléséhez passzoló iPodot, amivel többek között az afrikai AIDS-betegeken szeretne segíteni.

Az énekes megbízásából a Goldgenie cég, amely többek között műszaki cikkek ékszerré változtatásában harcolt ki népszerűséget magának, a legújabb generációs iPod nanót szemelte ki a célra, a kisméretű médialejátszót Swarovski kristályokkal kirakva, és a hátoldalon Sir Elton John aláírásával árulják.

Az iPodon a vásárló ráadásul megtalálja az énekes legnépszerűbb dalait tartalmazó Rocket Man: The Definitive Hits című duplaalbumát, a számokat pedig egy igazán a sztár ízléséhez közel álló lejátszón hallgathatja: 250 darab színkoordinált Swarovski kristály csillog az előlapon, amiket különleges lézeres eljárással vittek fel a felületre.

Forrás: http://technabob.com
A kristályok még a kijelzőt is elhomályosíthatják

A készülék limitált kiadásban kapható, a fekete, kék, zöld, narancs, pink, lila, vörös és ezüst színek mindegyikéből mindössze 100 darabot gyártottak, a 16 gigabájtos modell 450 angol fontba, 150 ezer forintba kerül, míg a nyolc gigabájtosért 400 fontot, 130 ezer forintot kérnek.

A bevétel legalább 12 százaléka a Sir Elton John által alapított EJAF alapítványba vándorol, ahol a pénzt négy kontinens, köztük leginkább Afrika HIV-fertőzöttjei megsegítésére fordítják. A szervezetet az énekes 1993-ban alapította azzal a céllal, hogy az AIDS-cel együtt élőket megsegítse.

Nem ez az első Apple-termék, amit ékkövekkel díszítenek. A cupertinói cég műszaki eszközeinek ilyen díszítéséről leginkább az iPhone-nal kapcsolatban hallottunk.


A világ jelenlegi legdrágább iPhone-ját például arany, és 138 csiszolt gyémánt díszíti, a középső gomb helyén egy meglehetősen nagy és ritka gyémánttal. Azt a darabot Peter Aloisson osztrák ékszerész készítette, és több mint félmilliárd forintba kerül.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5