Rálőtt barátnőjére, majd öngyilkos lett a milliomos

Címkék: milliomos, halál, Egyesült Királyság

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Kétszer is rálőtt barátnőjére, majd maga ellen fordította a fegyvert egy brit milliomos. Az asszony túlélte a támadást.

Howard Worthington testét az egyesült királyságbeli Brewood falu közelében találták meg egy mezőn. A milliomos öngyilkossága előtt kétszer meglőtte partnerét, Julie Rees-t, a 47 éves nő azonban túlélte a két lövést. A nőt a milliomos házában találtak meg, kórházba szállították, állapota stabil. Kihallgatása még folyamatban van.

A milliomos a barátnőjére saját fegyvergyűjteményének egyik darabjából adta le a lövést, számolt be az esetről a Daily Mail nevű brit lap. A rendőrség megerősítette, hogy mást nem keresnek az ügyben.

Forrás: dailymail.co.uk
Worthington szívesen játszott lordot (a képen előző felesége látható)

Arra, hogy a milliomos miért akarta kioltani partnere életét, egyelőre nem derült fény. A szomszédok szerint az 52 éves férfi igen nagyvonalú volt, párkapcsolata azonban nem volt kiegyensúlyozottnak mondható, sokat vitázott barátnőjével, aki egy híres ügyvédet hagyott ott a dúsgazdag férfi kedvéért.

Viszonyuk az utóbbi időben mérgesedett el, a nő egy időre el is költözött a milliomostól. Az egyik környékbeli szerint köztudott volt, hogy Worthington anyagi problémákkal küzdött, ugyanis rengeteg pénzt elköltött ingatlanjaira.

A milliomos ablakhoz való alkatrészeket gyártó cégével alapozta meg vagyonát. A férfi a vidéki lordok fényűző életét élte. Nem a saját nevét, hanem a Shray Hill Lordja címet használta, amelyet állítólag 1000 fontért (330 ezer forintért) vásárolt 2004-ben, negyedik házassága idején.

A négygyermekes apa 2006-ban kezdett viszonyt Julie Reessel, aki egy elismert jogtanácsos felesége volt. A rendkívül jól öltözöttnek mondott asszony saját catering cégéből élt.

A pár 900 ezer fontért (300 millió forintért) vásárolt egy ingatlant Brewood közelében, és az egész falut meghívták a házavató bulira, amely csak az első volt a fényűző partik sorában.

A milliomos állítólag ingatlanfejlesztéssel foglalkozott, szabadidejét pedig lövészettel, quadozással és kutyái sétáltatásával töltötte. A helyiek szerint arra is volt példa, hogy magánhelikoptere fedélzetéről mutatta meg vendégeinek a környéket.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5