Beverly Hills legdrágább pólója

Címkék: póló, luxus, divat, Armani, Beverly Hills

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

A póló viselése nem feltétlenül jelent alulöltözöttséget, főleg ha mindenki látja, hogy egy drága darabról van szó. Egyesek Los Angelest az ezerdolláros pólók hazájának tartják, a Laist.com riportere ezért elhatározta, hogy végigjárta a Beverly Hills-i ruhaüzleteket.

A felderítés helyszíne természetesen a Rodeo Drive, hiszen a Los Angeles-i bevásárlónegyedben neves dizájnerek és az haute couture üzletek is képviseltetik magukat. Meg persze ezernyi más butik.

Ebben a keresésben azonban csak a konfekcióruhák jöhettek szóba. A Dolce & Gabbanában nem hagyományos pólókat árulnak, a különleges, kézzel festett mintákkal, alakokkal díszített pólókért akár 1500 dollárt (325 ezer forintot) is elkérnek. A Gucci hasonlóan színes felsőit már 1400 dollárért (300 ezer forintért) megkaphatjuk.

Forrás: http://laist.com/
Így fest egy igazán drága póló

Az Yves St. Laurent üzletében a legdrágább póló kasmírból készült, ára 795 dollár (170 ezer forint), pamutból legfeljebb 600 dollárért (130 ezer forintért) már be lehet újítani a ruhatárunkat.

Giorgio Armani neve, valamint az impozáns üzlet látványa rögtön becsalogatja az érdeklődőket. Itt találhatunk olyan pólót is, amilyet az eladók állítása szerint Armani úr is naponta visel. A kasmírfelső egyszerű megjelenésű, klasszikus szabással készült, ára 1850 dollár, vagyis 400 ezer forint. Ezzel meg is érkeztünk a környéken kapható legdrágább pólóhoz.

Vannak azonban szerényebb árfekvésű üzletek is. A Hugo Boss például egyáltalán nem árul 150 dollár, vagyis 33 ezer forint feletti pólót, Christian Audigier üzletében sem lehet 200 dollárnál, azaz 44 ezer forintnál drágábban vásárolni az egyszerű ruhaneműből.

A turistákat csalogató olcsó szuvenírboltokban pedig akár két és fél dollárért (500 forintért) is hozzájuthatunk "I love LA" és hasonló feliratú pólókhoz, amiket nyilván csak ajándékba vásárol az ember, és amit nem valószínű, hogy mindenki szívesen vesz fel.


Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5