Luxushajó, golf, autó és ékszer a Budapest Boat Show-n

Címkék: ékszer, hajó, golf, Boat Show, kiállítás

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Hamarosan megnyílik Közép-Európa legnagyobb hajókiállítása. Idén még több flottából áll a 18. Budapest Boat Show a Hungexpo területén, amelyet február 12. és 15. között rendeznek meg. Várják a golf, az ékszerek és a lakóautók, lakókocsik iránt érdeklődő vendégeket is a négy kiállításon.

Február 12. és 15. között kerül megrendezésre hazánk és Közép-Európa legnagyobb hajókiállítása, a 18. Budapest Boat Show. A hajózás és a vízi sportok szerelmeseinek szóló kiállításon vízi járművek mellett több sportág, köztük a búvárkodás is bemutatkozik.

Természetesen számos program is várja a látogatókat, akik egy igazi pókerklubban is szerencsét próbálhatnak, ha elég vállalkozó kedvűek.

A tavaly felépített hatalmas "kikötő" 158 jachtból, motoros és versenyhajóból álló elegáns flottáját, valamint a hajózáshoz szükséges felszerelések gazdag kínálatát tavaly közel 18 ezer látogató tekintette meg. Idén hasonló érdeklődés várható, már csak azért is, mert a Budapest Boat Show flottáját több újdonság gyarapítja.

Elsőként mutatkozik be egy exkluzív, különleges sportág: a golf. Az I. Golf Expo a hajókiállítással azonos időben és helyszínen látogatható. Pályák, felszerelések, kiegészítők, újdonságok, a legnagyobb márkák termékeit kínálják nemcsak a golfozás megszállott híveinek.

Bárki tesztelheti tudását a pavilonban felállított 100 négyzetméteres, 9 lyukú putting green-en, kezdők és haladók egyaránt, de akár üzleti tárgyalások lebonyolítására is alkalmas a helyszín, ami ráadásul ingyenesen kipróbálható. A másik attrakció a golfszimulátor. A világon egyedülálló infravörös "labdanyomkövető" rendszernek köszönhetően bármely adathoz hozzájuthatunk az elütött golflabdával kapcsolatban. A kiállításon ez is tesztelhető.

Hatalmas lesz a választék

A "négy keréken töltött szabadság" hívei a Karaván Szalonon ugyancsak tájékozódhatnak. Folyamatosan bővül azon turisták tábora, akik egy komfortos lakóautó kényelmét élvezve, a kikapcsolódás kalandos és kötetlen formáját választják. Az egyetlen ilyen jellegű hazai kiállítás az új és használt lakókocsik, a lakóautók, az elérhető szervizhálózat, illetve a kapcsolódó szolgáltatások és a kempingezés alapvető kellékeibe enged bepillantást.

A kiállítási csokorhoz negyedikként csatlakozik a Karát ékszerkiállítás, amellyel a szervezők nem titkolt célja, hogy a hölgy látogatóknak biztosítsák a kellemes időtöltést, míg párjuk a hajókban, a "guruló szállodákban" vagy a legújabb golffelszerelésekben gyönyörködnek. A megvásárolt belépőjeggyel mind a négy kiállítás meglátogatható. A luxus kiállítások minden nap 10-18 óráig, vasárnap 17 óráig várják az érdeklődőket. További információk a rendezvény honlapján.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5