A tíz legnépszerűbb magánrepülős úti cél

Címkék: luxus, utazás, gazdag, repülő

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az öt téli és öt nyári helyszín listáját egy repülőgépek bérbeadásával foglalkozó cég állította össze. A listából az is kiderül, hogy a gazdag utazók sem rendesebbek az átlagnál, sokan az utolsó pillanatban foglalnak. Télen egy francia síközpont a legnépszerűbb, és a nyaralók is ebbe az országba, az Azúr-partra indulnak a legszívesebben.

A téli luxusutak sem feltétlenül a nyári melegbe irányulnak, a lista élére a téli sportok népszerű színhelyei kerültek. Az első Courchevel, a francia Alpok legelegánsabb síközpontja, ahogy az az Oxygen 4, a magánrepülők bérbeadásával foglalkozó vezető cég adataiból kiderül.

Kitzbühel is népszerű a gazdag utazók körében

A népszerű sícélpontok egy részébe egyébként idén már lehetetlen eljutni, hiszen fél évvel korábban már lefoglalták a szállásokat. A cég igazgatója, Mark Green azt nyilatkozta, hogy erre mindig figyelmeztetik az ügyfeleiket is. Azt tapasztalják, hogy náluk már szinte trend, hogy későn eszmélnek, egyre többen hagyják a foglalást az utolsó pillanatra.

Rengeteg orosz luxusutazó érkezik egyébként a lista élén álló francia síparadicsomba bérelt magángéppel, ahogy a másik két legnépszerűbb célpontba, St. Moritz-ba és Sionba is. A lista következő két helyén Kitzbühel és az észak-olasz Bolzano szerepel, elsősorban a brit gazdagoknak köszönhetően.

A magánrepülőgépek ultragazdag bérlői nem csak sportolni és kikapcsolódni vágynak, de üzleti célokból is a privát gépek mellett voksolnak. Valójában persze a népszerű nyaralóhelyek esetén nehéz a kettőt szétválasztani, nagy üzletek télen a síközpontok vendéglőiben, nyáron akár a tengerparton  is köttethetnek.

A nyári üdülőhelyek listáját egy több évtizede is klasszikusnak számító hely, a Cote'd Azur vezeti. Az Azúr-part után a szintén a Francia Riviérán található Antibes és Cap Ferrat jön a sorban, ezekbe a helységekbe is sokan érkeznek magángépen.

Szardínia a következő, amelynek népszerűségével csak Toszkána és a spanyol Gerona vetekszik, de Kréta is felkerült még a gazdagok körében vonzó célpontok listájára. 

A cég adataiból az is kiderül, hogy melyek a legnépszerűbb repülőgéptípusok, amelyekkel a népszerű célpontokra indulnak.

A listát készítő Oxygen 4 elsősorban európai, orosz és közel-keleti tapasztalatai alapján a Challenger cég 300-as és 604-es modellje például nagy kedvenc, de a rövidebb utakra sokan bérelnek Cessna Sovereign-t is.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5