Klasszikus tornacipő gyémánttal

Címkék: luxus, gyémánt, divat, Adidas, Beckham

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az Adidas hatvanadik születésnapja alkalmából munkatársai nagy ünnepségsorozatot terveznek. Nem más a céljuk, mint hogy megszervezzék a valaha volt legnagyobb globális kampányt. Ebből az alkalomból ünnepi termékeket is piacra dobnak, köztük gyémánttal díszített, klasszikus sportcipőt is.

A kampányban ikonikus figurák szerepelnek majd a divat, a zene és a sport világából. A zenészek közül Katy Perry és a Ting Tings lesz a cég partnere, David Beckham a legismertebb sportoló, Kazuki és Jeremy Scott pedig a dizájnerek sorát erősíti.

Klasszikus forma hat extrával

A cég piacra bocsájt ez alkalomból egy úgynevezett Diamond Pack-et, amelyben egy póló és egy pár klasszikus cipőmodell található. A cipőt hat, egyenként 0,2 karátos gyémánttal díszítik, ezek a cipők külső oldalán, a csíkok között vannak.

A cipők nyelvére és fűzőire Swarovski-kristályok kerülnek, ezek is az ünnepi alkalomra figyelmeztetik a szemlélőt. A marketingesek szerint fűzőket tulajdonosaik akár nyakláncként is viselhetik, ha esetleg másik pár cipőt húznának fel.

A csomagban lévő pólókon 409 kő van, ezek formázzák a klasszikus, mindenki által ismert logót. Az ünnepi kiadás ára 800 dollár (178 ezer forint) lesz, e-hónap végén már megrendelhető. 

Hermann Deininger, a cég Sport Style osztályának marketingigazgatója szerint az erősségük az, hogy a brand az emberek életének része képes lenni.

És nem csak akkor, ha sportoló valaki, de a gördeszkások, a zene, vagy a művészetrajongók is a márka potenciális hívei. A kampánnyal tévében, moziban, a hagyományos és újmédiában is találkozni fogunk.  

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5