43 millió fontért kelt el Nagy-Britannia

Címkék: luxus, Dubaj, Nagy Britannia, Safi Qurashi

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Egy brit férfié lett a szigetcsoport. A 39 éves Safi Qurashi 43 millió fontot fizetett a földdarabokért, a kedvezményesnek mondható ár azért ilyen "alacsony", mert a sziget a Világ része. Mármint a World nevű mesterséges szigetcsoporté, amely Dubaj mellett található. Szigetei országokat, földrészeket, városokat formáznak.

A milliomos apja annak idején három fonttal a zsebében érkezett Londonba, ahol Safi Qurashi  is felnőtt. A férfi később az Egyesült Arab Emírségekben vállalkozott, és lett milliomos. Ingatlanvállalkozó cége nyolcvan embert foglalkoztat, és tavaly több mint 400 millió font forgalmat termelt.

Az új Nagy-Britannia és a Világ

A Dubaj mellett épült mesterséges szigetcsoport 230 tagjának egyike került most a férfi tulajdonába, akinek a szomszédok miatt sem kell aggódnia. Számos híresség vásárolt ugyanis már itt saját szigetet, a nevek közül Beckhamék, Angelina Jolie, Michael Schumacher és Rod Stewart került például nyilvánosságra.

Safi Qurashi milliomos azt nyilatkozta, az tenné fel a pontot gondtalan életére, ha utcát neveznének el róla Balhamban, a környéken, ahol felnőtt. Ugyanis annak ellenére, hogy rengeteg szál köti az arab világhoz, Londont tartja igazi otthonának.

Tervei szerint a 45 ezer négyzetméteres szigetet is birodalmi stílusban rendezi be, ahol természetesen helyet kap majd egy hagyományos pub is.

A napsütéses új Nagy-Britannia szállásai nem csak a leggazdagabbak számára lesznek megfizethetők, nyilatkozta a büszke tulajdonos.

Annak ellenére sem, hogy az ötcsillagos ingatlanfejlesztés esetében a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszik. Még ugyan keresik azt az ikonikus angol épületet, ami a sziget jelképe is lesz, az viszont már most sejthető, hogy nem lesz olcsó berendezni a szigetet.

Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5