Dubaj luxusa a sivatagban

Címkék: luxus, hotel, szálloda, Dubaj, Al Maha

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Annak a gazdag utazónak, aki szeretne az Egyesült Arab Emírségek igazi, autentikus arab világából is látni valamit, mindenképpen érdemes a sivatagban megszállnia. A kényelemről sem kell lemondania, itt található az egyik dubaji médium által a második legjobbnak választott helyi luxushotel. És az Al Maha vendégeinek pénzéből a természetvédelemre is jut.

Az Al Maha az Emírségek pillanatnyilag leginkább exkluzívnak mondott szállodája. Csak azok léphetnek a környékére, akik a 40 villa valamelyikében szállnak meg, esetleg a vendégekről gondoskodnak. Mint írtunk róla, egy helyi lap tízes listája szerint ez a második legjobb dubaji luxushotel, ráadásul lakói teljes nyugalmat élvezhetnek.

A szállás üzemeltetőinek környezettudatossága abban nyilvánul meg, hogy a vendégektől származó bevételekből finanszírozzák a sivatag élővilágának fenntartását. A körülmények is egy kicsit mások, mint sok más ötcsillagos szállodában, de a 225 négyzetkilométer természetvédelmi terület biológiai sokfélesége és nyugalma kárpótolja azt, aki valami igazán különlegesre vágyik.

Érintetlen természet a villák körül

Így a vendégeknek is köszönhető például, hogy sikeresen megmentették a kihalástól az arab nyársas antilopot. Ezek és a gazellák látványa akár a villaépületek medencéje mellől is élvezhető, ami felejthetetlen élmény lehet.

Minden egyes nagy, vályogból készült épülethez tartozik saját medence. A villákat autentikus fabútorokkal és kézzel készült eszközökkel rendezték be. Étkezni itt éppúgy lehet, mint a színvonalas Al Diwaan étteremben, vagy a hotel mellett található beduin stílusú táborban.

A személyzet száma háromszorosa a vendégekének, ami egyénre szabott szolgáltatásokat tesz lehetővé. A helyi elfoglaltságokon, például a spa élvezetén túl az érdeklődők a környék élővilágát vezetett gyalogos túrák során is megismerhetik.

A helyet pároknak kifejezetten ajánlják, nászútra és évfordulókra ideális, családi nyaralásra viszont nem, hiszen a szállodába nem vihető gyermek.

A Dubajtól egy órányi autózásra lévő Al Maha villái a főszezonban 1680 dolláros (371 ezer forintos) ártól érhetők el, a nagyobb lakosztályok értelemszerűen drágábbak.

A jókora összegbe már a szolgáltatások használata is beleértendő.
Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5