Elegáns arany kavicsok

Címkék: arany, luxus, ékszer, H. Stern

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Az új H. Stern ékszerkollekció alkotóelemei formájukat és felületüket tekintve olyanok, mint egy folyó partján heverő kavicsok. Csak éppen a Golden Stones kavicsok, mint a nevük is mutatja, tiszta aranyból készülnek. Ezt tükrözi a csillogó brazil termékek ára is.

A luxuskollekció tervezőjét a nyers természet inspirálta, célja az organikus formák megalkotása volt. A brazil kövek ugyanolyanok, mint a világ bármely folyópartján heverő kavicsok, amelyeket a víz ereje koptatott különböző alakúra.

11500 dolláros kavicsok

Az ékszerek 18 karátos aranyból készülnek, a gyártás utolsó lépéseként a külső felületet is kövekhez hasonlóvá teszik. Különleges, selymes fényüket is annak köszönhetik, hogy nem sima a külsejük.

A Golden Stones kollekcióba karkötők, nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók tartoznak, így teljes szettként is viselhetők. A darabok árai 3,3 és 11,5 ezer dollár (700 ezer- 2,4 millió forint) között  vannak, előbbi a húsz grammos gyűrű, utóbbi a 112,4 grammos karkötő.

Ugyan méretei alapján minden darab kőnehéznek tűnik, mégsem az, mivel speciális technikával üregesre készítették az arany kavicsokat. Az ékszerek kizárólag a cég saját boltjaiban kaphatók.

Hans Stern 22 évesen, 1945-ben, mint német menekült alapította cégét Rio de Janeiróban, amely hat évtized alatt az egyik vezető ékszerészház lett nemzetközi szinten (165 boltjuk van).

Mindezt annak köszönhetően, hogy innovatív termékeiket számos eseményen, magazinban láthatjuk viszont, ahol különböző híresség viselik őket.

Többek között Lucy Liu, Eva Langoria, Teri Hatcher, Beyonce Knowles is hordta, hordja ezeket a fiatalos, öntudatos nők ékszereként ismert kreációkat. A nagyra nőtt családi vállalkozás keretein belül az alapító egyik fia Rióban dolgozik az ékszerek tervein, a másik a cég legendás New York-i boltját vezeti. Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5