Obama fülbevaló 76 ezer dollárért

Címkék: luxus, ékszer, arany, gyémánt, Obama

Eszközök:Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Barack Obama beiktatására az ékszerészek is készülnek, annál is inkább, mert nagy hagyománya van ilyenkor az Egyesült Államokban az értékes ajándéktárgyak vásárlásának. A drága függők és brossok között szépek és ízléstelenek egyaránt vannak.

A január 20-ra kitűzött beiktatás körül jó előre óriási felhajtás kerekedett. Nem csak az esemény maga keltett a szokottnál is nagyobb izgalmat, de az olyan részletek is, hogy mit visel majd a leendő First Lady. Ez lehet az egyik oka annak is, hogy annyiféle értékes ékszer kapható a jeles nap alkalmából.

Az amerikai zászló 76 ezer dolláros kitűzőként

Így nem csoda, hogy a laikus érdeklődők és média mellett például a ruha és ékszertervezőket is inspirálta a jeles esemény. Washington közelében például két ismert ház is bemutatott ilyet, az egyik a Ginger, a másik a Chas Schwartz and Son.

Ilyenek a meggyszínű gyémántokból és rózsaszín zafírokból virágot mintázó ékszerek, köztük egy 36 ezer dolláros (7,5 millió forintos) bross.

Arany és ezüst emléktárgyak is készültek, valamint egy tízezer dolláros (kétmillió forintos) Obama nyaklánc, illetve bross, hogy így is emlékezetessé tehesse a napot mindenki.

A tervezők, köztük Chas Schwartz és Son, Suzanne Somersall és R-Nichols fantáziája nem csak a leendő elnök iránti tiszteletből lódult meg. Az Egyesült Államokban nagy hagyománya van a beiktatással kapcsolatos emléktárgyak vásárlásának, így az Obama tárgyak igen jó üzletet is jelentenek.Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5