Majthényiék továbbra is vezetik a vb-t

Deluxe Magazin

Eszközök: Betuméret növelés Betuméret csökkentés Küldés e-mailben Nyomtatás

Három versenynap után továbbra is a Majthényi Szabolcs-Domokos András kettős vezet az Új-Zélandon zajló vitorlázó Repülő Hollandi világbajnokságon. A végső győzelemre is esélyes duó tovább harcol a pontokért, céljuk, hogy növeljék előnyüket az összesítésben. Minden esélyük megvan erre, hat futamból eddig négyet megnyertek.

Az első versenynap két futama után a Majthényi Szabolcs-Domokos András kettős vezette az Új-Zélandon zajló vitorlázó Repülő Hollandi világbajnokságot kedden. Az többszörös vb-aranyérmes duó az első futamon a hetedik helyen ért célba, a másodikat viszont megnyerte, így nem kevesebb, mint 8 ponttal állt az élen. Akkor még ugyancsak nyolcpontos volt a spanyol Gines Romero-Alvaro Moreno páros is.

Forrás: Sailword
Bal oldalon a magyar páros

Majthényi Szabolcs helyszíni beszámolója szerint a másik magyar duó, a Süli András-Papp Dávid kettős a 21. helyet foglalta el a 44 egység közül. Az első nap első futamában korai rajt miatt kizárták őket, majd a tizenkettedikek lettek.

Az ötszörös vb-aranyérmes Majthényi-Domokos duó a harmadik futam során csak 10. lett, de a következőben rajt-cél győzelmet aratott a kormányos Majthényi Szabolcs beszámolója szerint. Így a páros 19 ponttal vezet, egy ponttal megelőzve az ausztrál Norman Rydge, Richard Scarr kettőst.

Az már a verseny előtt kiderült, hogy legnagyobb vetélytársukkal, a Jörgen és Jacob Bojsen-Möller testvérpárral ezúttal elmarad hagyományos párharcuk, ugyanis a dánok nem tudták finanszírozni a versenyt.

A másik magyar duó (Süli András és Papp Dávid) 26. és 16. hellyel folytatta szereplését, és így a 25. helyet foglalja el a 44 egység közül.

A harmadik versenynapon, azaz kedden két első helyezéssel tovább növelték előnyüket Majthényiék (a dobogón rajtuk kívül két ausztrál kettős van), a Süli-Papp páros feljött a 14. helyre. A további eredményekről később természetesen beszámolunk.
MTI - Deluxe Magazin

 

 

 

Szóljon hozzá!

 

Ajánljuk még:

Amikor elég a saját barátainkból is

Szóljon hozzá:

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5